Almanya’da Bayern Münih’in ünlü Stadı Allianz Arena’dan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na, Beşiktaş Vodafone Arena’dan Galatasaray’ın Türk Telekom Arena Stadı’na, Denizli Atatürk Stadı’ndan İzmir’e, Çin seddinden, Amerika, Kanada ve Afrika’ya  kadar Dünyanın hemen hemen her yanında fenomen olan Çal Belediyespor’a ait Çal Garası atkısı açılıyor. Son olarak Çal Belediyespor TaraftarıAli Kayaoğlu, Hasret Vural Gültekin Çukur dizisini çekildiği Beyoğlu’na giderek  ‘ÇAL GARASI’ atkısı Açtı.

Ali Kayaoğlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;  “Show TV'nin yayınladığı Çukur dizisinin çekildiği Beyoğlu'nun Çukur Mahallesi’nde Çal Garası taraftarlarımızdan Ali Kayaoğlu ve Hasret Vural Gültekin çukurdan Çal Belediyesporumuza başarılar dilediler.’

MİLYONLARCA DOLAR HARCANSA BU KADAR TANITIM YAPILAMAZDI

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kurulu Üyesi ve Çal Belediyespor federasyon delegesi İlhan Üşür, “Kulübümüzün ismiyle özleşen Çal Garasının isminin tüm Türkiye’de fenomen olup bize gönül veren tarafından dünyaya yayılması hepimizin gururunu okşuyor. Çal için milyonlarca dolar harcama yapılsa bu kadar Çal’ın tanıtımı etkili reklam yapılamazdı. Bu tanıtımı spora ve taraftarımızın yaratıcılığına borçluyuz bu kulüp için büyük emekler veren Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanı Adnan Tatar, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcu kadrosu ile taraftarlarımıza teşekkür ediyorum dedi. Birçok tribünde Çal Garası taraftarları “Çal Garası” atkısını açıyor. ABD’den Kanada’ya, İsviçre’den Hollanda’ya kadar dünyanın neresinde olursa olsun buralarda yaşayan Çallılar, Çal Garası rüzgarı estiriyor. Çal Garası öylesine fenomen oldu ki; çocuklardan yaşlılara, gençlerden kadınlara kadar Çallılar, Çal Garası atkıları ve flamalarıyla fotoğraflar çektirip sosyal medyada paylaşıyor” dedi.