TEMA VAKFI Çameli ilçe sorumluluğunun üstlendiği etkinlik Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, Orman İşletme Şefi Abdullah Kaya, TEMA Vakfı Çameli ilçe Yönetimi 427 öğrenci temsillerinin katılımı ile Bıçakçı Mahallesi’nde gerçekleşti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Geleceğe bırakılacak en büyük mirasın yeşil alanlar olduğunu belirterek, meşe palamudunun toprak için önemine vurgu yaptı. Meşe palamudunun erozyonla mücadelede çok önemli bir yerinin olduğunu söyleyen Arslan, TEMA Vakfı’na da teşekkür ederek, Çameli Belediyesi olarak TEMA Vakfımızla birlikte doğanın dengesinin korunması noktasında ortak çalışmalara imza atıyoruz” diye konuştu.

Tema Vakfı Çameli ilçe temsilcisi Canan Özcan, “Tema Vakfının yürüttüğü projenin ekolojik okuryazarlık eğitimi olan ve Meşe Palamudu toplama ayı olması sebebiyle bu etkinliğimizi gerçekleştirdik. Her geçen gün doğada mücadelemiz artarak devam ediyor. Ağaca ve toprağa gönül vermiş herkesi gönüllümüz olmaya davet ediyoruz” dedi.

Özcan, Öğrencilerle yaptıkları etkinlikten mutlu olduğunu dile getirerek, “Çok mutluyum çünkü aralarında meşe palamudunu ilk defa gören gençlerin olduğu bir gruba doğa sevgisini kazandırabilmek için emek verdik. Çoluk çocuk doğa ile birlikteydik ve onun yararına çalıştık. Keyifli bir organizasyondu. Öğrenciler ile birlikte yapılan çalışmada öğrenciler doğayla baş başa oldukça güzel vakit geçirirken, tohumun nasıl oluştuğu, tohumdan nasıl fidan oluştuğu konularında yerinde eğitim aldılar. Organizasyonda yer alan herkese teşekkür ederim” diye ifade etti.

Denizli’nin Çameli ilçesinde, TEMA VAKFI Çameli ilçe sorumluluğunun üstlendiği etkinlik çerçevesinde meşe palamadu toplandı.