Çivril Belediyesi tarafından bu yıl 24’üncüsü yapılacak olan Çivril Uluslararası 24. Elma Tarım ve Kültür Festivali, 27-28-29-30 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacak. Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, basın mensuplarıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde bir araya gelerek herkesi festivale davet etti. İki yıllık pandemi döneminde Elma Tarım ve Kültür Festivali’ni yapamadıklarını ifade eden Başkan Vural, “Bu yıl inşallah coşkulu bir festival yaşatmak istiyoruz. Festivalimizi duyup gelmek isteyen tüm hemşerilerimizi festivalimize davet etmek istiyoruz. 30 Ağustos Çivril’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yıl dönümü. Geçmiş yıllarda olduğu gibi 30 Ağustos ile festival tarihlerimizi birleştirdik. Yüzüncü yıl etkinliklerimizi sizinle birlikte kutlamak istiyoruz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde basın açıklamasında bulunan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, herkesi bu yıl 24’üncüsü yapılacak olan Elma Tarım ve Kültür Festivali’ne davet etti.

“KONSERLERİMİZLE ÇİVRİLLİ HEMŞEHRİLERİMİZ COŞACAK”

“Bu festival içerisinde ‘Çivril Pedalları Doğa İçin Çevir’ adlı bir etkinliğimiz var” diyen Vural, “Bütün bisiklet severleri de bu etkinliğe davet ediyoruz. Bisiklet festivalimizden ayrı olarak Işıklı Gölü’nün kenarında bir gezi gerçekleşecek. 27 Ağustos olan festivalimizin ilk gününde Madrigal Grubu ile Efe konseri var. 28 Ağustos olan ikinci gününde Zeynep Onat ile Sefo ve üçüncü gün ise Ece Seçkin sahne alacak. 30 Ağustos, festivalimizin son günü ve Osman Öztunç ile Serdar Can konserlerimizle Çivrilli hemşehrilerimiz coşacak” diye konuştu.

Denizli’de Kumar Masasında Yakalandılar Denizli’de Kumar Masasında Yakalandılar