Festivalin ilk gününde konser alanına saatler öncesinden gelmeye başlayan vatandaşlar, Ayşe Dinçer’in sahneye çıkmasıyla birlikte etkinliği izledi. Dinçer, programında birbirinden farklı türküler ve hareketli parçalar seslendirdi. Çivrilliler, sanatçının türkülerine hep bir ağızdan eşlik ederken hareketli şarkılarda oynayarak geceye katıldı.

BİNLERCE KİŞİ KONSER ALANINI DOLDURDU
Konser alanını dolduran vatandaşlar, festivalin ilçeye hareketlilik kazandırdığını belirterek organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Etkinlik boyunca alan yoğun bir katılımla dolu kaldı. Vatandaşlar, şarkılara eşlik ederek ve oynayarak programı takip etti.

ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN YOĞUN KATILIM SAĞLANDI
Çivril’deki festival coşkusu yalnızca ilçe halkıyla sınırlı kalmadı. Denizli başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş konseri izlemek için Çivril’e geldi. Festival alanındaki yoğunluk nedeniyle ilçede gece boyunca hareketli saatler yaşandı. Konser öncesinde ve sonrasında festival alanındaki stantlar ile Kültür Sokağı da ziyaretçiler tarafından yoğun şekilde gezildi.

BAŞKAN SEMİH DERE VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, konser alanını dolduran vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Dere, festival coşkusunun önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtti. Çivril’in tarım, kültür ve sosyal yaşamını bir araya getiren festival, ilk akşamındaki yoğun katılımla dikkat çekti.





