Çavuşoğlu’nun Hedefi:  1 Milyon turisti  Denizli’de Ağırlamak Çavuşoğlu’nun Hedefi: 1 Milyon turisti Denizli’de Ağırlamak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek gecenin Ramazan-ı Şerif ayının da müjdecisi olduğunu belirtti. Ramazan ayının habercisi bir Berat Kandili'ni daha idrak edecek olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Zolan, “Bu gece manevi duygularımızın arttığı, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, nefret ve kin duygularını aşıp sevgi ile yüce Mevla’ya yakaracağımız müstesna gecelerdendir. Devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte yüzyılının felaketinin yaralarını sardığımız bugünlerde başta afet bölgesindeki vatandaşlarımız için bol bol dua etmeli, ihtiyacı olanlara yardımlarımızı esirgememeliyiz. Dualarımız afet bölgesindeki kardeşlerimizledir. Ellerimizi semaya açacağımız bu kutlu gece, yaralarımızın bir an önce sarılmasına, birlik ve beraberliğimizin daha da artmasına vesile olsun inşallah” ifadelerini kullandı. 

Başkan Zolan mesajında şunları kaydetti: "Bu manalı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, şehrimizin, ülkemizin ve tüm dünyanın mutluluk, esenlik, mutluluk ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni en samimi duygularımla tebrik eder, bu mübarek gecenin insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin affına vesile olmasını yüce Rabbimden dilerim."