Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen koronavirüs salgınının ardından ilk kez toplandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında toplanan Meclis, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda koronavirüs önlemleri altında gerçekleştirildi. 
Uzun bir aradan sonra toplanan Meclis gündeminde öne çıkan konuysa seçimler oldu. Oturumda yeni dönemde görev alacak 5 kişiden oluşan Encümen üyeleri ve ihtisas komisyon üyeleri seçildi.
Belediyenin önemli bir karar organı olan Encümen seçimlerinde ise bir sürpriz yaşandı. AK Parti, CHP ve MHP grupları Encümen adaylarını sundu. Yapılan gizli oylamada ise oyların çoğunluğunu alan 5 isim yeni dönem Encümeni olarak görevlerine başladı. Geçtiğimiz dönem 5 üyenin tamamı AK Partili iken bu kez Denizli Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili görevini yürüten Yusuf Garip, Encümen Üyesi olarak seçildi. Seçimle birlikte belirlenen yeni encümende 4 Ak Partili ve 1 MHP’li üye görev almış oldu.  
Encümen üyeleri şu isimlerden oluştu; Dilaver Yardım, Mahir Altuğ, Sevgi Çölhan, Fazıl Altıntaş ve Yusuf Garip.