Çavuşoğlu, 23 Nisan Sevincini Çocuklar İle Paylaştı Çavuşoğlu, 23 Nisan Sevincini Çocuklar İle Paylaştı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) hazırlanan kursiyerlere yönelik eğitim ve kitap desteği vermeye devam ediyor. Pamukkale ile Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde engellilere yönelik eğitim programı Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde kitap dağıtım töreni ile başladı. Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, kursiyerler ve eğitimciler katıldı. Engelli bireylerin kamusal alanda istihdamı için büyük önem taşıyan EKPSS’ye yönelik hazırlık kurslarının çok büyük önem taşıdığını belirten Güngör, “Bu süreçte bizlere destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve çok kıymetli ailelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Büyükşehir’in EKPSS hazırlık kursları başladı  (6)

"ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE EN ÜST SEVİYEDE DESTEK OLUYORUZ"

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir Belediyesi olarak Halk Eğitim Merkezleri işbirliği ile EKPSS’ye hazırlanan engelli özel bireylere en üst seviyede katkı sunmak istediklerini söyledi. Başkan Zolan, herkesin birer engelli adayı olduğunu ifade ederek, önemli olan devlet kurumlarının, belediyelerin engelli vatandaşların yanında olmasının çok büyük önem arz ettiğini vurgulayarak, “Engelli vatandaşına sahip çıkamayan hiçbir kurumun bu dünyada hiçbir anlamı yoktur. Bugün baktığımızda kanunlar açısından en üst seviyeye doğru gidildi. Pozitif ayrımcılık konusunda gayret gösterildi. EKPSS engelli kardeşlerimizin istihdamı açısından çok büyük bir imkan” dedi. 

Büyükşehir’in EKPSS hazırlık kursları başladı  (5)

"SİZ İSTERSENİZ HER ŞEYİ BAŞARIRSINIZ "

Açılan EKPSS hazırlık kurslarına devam etme tavsiyesinde bulunan Başkan Zolan konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Burada alacağınız eğitimde öğreneceğiniz bir konu, yapacağınız bir fazla soru sizlere başka bir imkan sağlayacak, başka bir yürüyüşe geçmenize vesile olacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak konu anlatımlı bir kitap ve çözümlü soru bankası kitabı ile de sizlere destek oluyoruz. Ben size inanıyorum, güveniyorum. Eğer siz isterseniz her şeyi başarırsınız. Allah’ım yolunuzu açık etsin. Şimdiden sınavda başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Büyükşehir’in EKPSS hazırlık kursları başladı  (2)

Büyükşehir’in EKPSS hazırlık kursları başladı  (7)