Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni kentin tanıtımı ve turizm alanında yaptığı çalışmaları nedeniyle tebrik eden DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Osman Zolan’a sürdürdükleri çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, “Denizlimizin tanıtımı adına sürdürdüğünüz çalışmalar bizler içinde heyecan verici ve moral kaynağı oluyor, emekleriniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizli’nin güzelliklerini herkese tanıtmak için yoğun uğraşlar verdiklerini belirterek, el ele tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam ettiklerini kaydetti.

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

BAŞKAN ZOLAN’DAN TEŞEKKÜR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli turizmine katkı veren herkese teşekkür ederek, DENTUROD ailesinin başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik etti. Başkan Zolan, “Denizlimizde dört mevsim turizm faaliyetleri olduğunu tüm dünyaya birlikte duyurmaya, çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Geçmişten bugüne DENTUROD ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz projelerimizin de meyvelerini almamız bizleri mutlu ediyor. Ben bu konuda gayret gösteren arkadaşlarıma, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.