Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Denizli Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda (KYK) kalan depremzede kadınları ziyaret ederek, bu özel günde onları yalnız bırakmadı. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri katıldı. Değirmenci ve beraberindekiler burada bulunan kadınlara günün anısına kırmızı karanfil hediye etti. Kadın Meclisi Başkanı Özen yaptığı konuşmada, bu özel günü yüzyılın afetinde hayatını kaybeden kadınlara ithaf ettiklerini ifade ederek, deprem bölgesinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın selamını iletti. “Acınız, acımızdır, paylaşacağız” diyen Özen, “Sizlerin yüzlerini gülerken görmek bizleri çok mutlu edecek. İnşallah yaraları hep birlikte saracağız” ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Denizli Yüksek Öğrenim KYK’da misafir edilen depremzede kadınlar ile bir araya geldi, bu özel günde onları yalnız bırakmadı.

HAYATINI KAYBEDEN KADINLAR DUALARLA ANILDI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci de, bu özel günde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından Denizli’de misafir ettikleri depremzede kadınlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Değirmenci, “Sizler için elimizden gelenin en iyisini, en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz. Hükümetimiz, Denizli Büyükşehir Belediyemiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve tüm vatandaşlarımız elinden geldiğince bu sıkıntılı süreci atlatmak için gayret sarf ediyor. İnşallah Cumhurbaşkanımızın vaat ettiği kalıcı konutlarınız memleketlerinizde yapılacak. Allah’ım tekrarını yaşatmasın” diye konuştu. Konuşmaların ardından depremlerde hayatını kaybeden kadınlar dualarla anıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Denizli Yüksek Öğrenim KYK’da misafir edilen depremzede kadınlar ile bir araya geldi, bu özel günde onları yalnız bırakmadı.

Ege’nin En Büyük Çevre Laboratuvarı 9 Sertifika İle Hizmet Veriyor Ege’nin En Büyük Çevre Laboratuvarı 9 Sertifika İle Hizmet Veriyor

DEPREMZEDELER İÇİN ÇALIŞAN KADINLARA KIRMIZI KARANFİL

Programın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve yürütme kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde afetzedeler için görev yapan Büyükşehir Belediyesi personeli kadınlara günün anısına kırmızı karanfil hediye etti.