Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçede hayata geçirdiği yatırım ve çalışmaları inceleyen Başkan Osman Zolan, depremzedeler için yapılan TOKİ konutları hakkında da bilgi aldı, Akalan, Kelekçi, Aliveren, Apa ve Yeşilyuva Mahalleleri’nde de üreticilerle buluştu. Başkan Osman Zolan’ın Acıpayam ilçe ziyaretine Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, belediye meclis üyeleri, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, daire başkanları ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer’e konuk olan Başkan Zolan daha sonra Acıpayam Belediyesini ziyaret ederek burada görev yapan personelle bir süre sohbet etti.

Şevkan, "Acıpayam özel bir gün yaşıyor"

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, özel bir gün yaşadıklarını ifade ederek bugüne dek ilçelerine gösterdikleri ilgi, alaka ve hizmetler nedeniyle Acıpayam halkı adına Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Şevkan, “Başkanımızı nezaketi, kibarlığı ve alçakgönüllü kişiliği ile tanımayan yoktur. Bizdeki yeri başkadır. Bizlere karşı muhabbeti, düşünce ve duygularından dolayı çok teşekkür ediyorum. Vefalı Acıpayam halkı hiçbir zaman Osman Zolan Başkanımı ve onun gibi halkını düşünen insanları yalnız bırakmayacaktır. Bizim halkımız adam evlatlığına bakar. Osman Zolan Başkanımı hangi şartta olursa olsun, Acıpayamlıların asla yalnız bırakmayacağını yürekten söylerim” diye konuştu.

“El ele, gönül gönüle işlerin üstesinden geldik”

Başkan Osman Zolan ise, Acıpayam Belediyesinin Hulusi Şevkan Başkanlığında uzun yıllardır devam eden güzel hizmetleri olduğunu söyledi. Başkan Zolan, “Acıpayamımız her geçen gün güzelleşiyor. Büyükşehir olmamızla beraber, Hulusi Başkanımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımızla birlikte Acıpayamımızı daha güzele, daha ileriye nasıl götürebiliriz diye uğraştık. Yaptığımız güzel hizmetler, aldığımız çok mesafe var. Daha yapılması gereken işlerimiz var. Şunu biliyoruz el ele gönül gönüle bu işlerin üstesinden geldik. Bundan sonraki ihtiyaçları da el ele gönüle yapmaya devam edeceğiz. Allah’ım nasip etsin” dedi.

“Acıpayam halkı kadirşinastır”

"Merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" anlayışı ile çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Zolan sözlerine şöyle devam etti: “Verdiğimiz birçok sözümüz yerine geldi. İnşallah yapmamız gereken daha birçok işler var. Acıpayamımızın beklediği hizmetler var. Bunları nasıl yaptıysak, bundan sonra da yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin” dedi. Acıpayamlı hemşehrilerine de teşekkür eden Başkan Zolan, “Her gelişimizde bizleri bağırlarına bastılar, olağanüstü destek verdiler, kadirşinaslık gösterdiler, her birinden Allah razı olsun. Depremden sonra devletimizin gücüyle TOKİ konutları inşa ediliyor, sona gelindi. Evini yerinde yapmayla ilgili tüm kanuni düzenlemeler yapıldı, vatandaşlarımız yatırımlarını yapmaya başladı. Deprem yaraları en üst seviyede sarılma noktasına geldi” diye konuştu.

Üreticilerle buluştu

Başkan Zolan, program kapsamında AK Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Kongre öncesi çalışmalarını sürdüren İlçe Başkanı Fikret Gümüş ve yönetim kurulu üyelerine kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, Acıpayam merkezde esnafı ziyaret etti. Başkan Zolan, Acıpayam’da inşa edilen TOKİ konutlarını da inceledi. Gün boyu süren program kapsamında Akalan, Kelekçi, Aliveren, Apa ve Yeşilyuva Mahalleleri’ni de ziyaret ederek, üreticilerle bir araya gelen Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesinin ilçede sürdürdüğü asfalt çalışmaları ile katı atık aktarma istasyonu ve atık su arıtma tesisini inceledi, vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.