Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası tüm Türkiye’ye yaralarını sarmak için birlik olurken, siyasi tartışmalarda beraberinde geldi. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi ve Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert çıktı. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından “Deprem bölgesinde çalışan ya da bölgede görevlendirilen kamu personeline acilen 2 maaş ikramiye yatırın. Kötü durumdalar, hizmet vermeye çalışıyorlar. Her şeyi biz mi öğreteceğiz size, devlet yönetin devlet!” paylaşımında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından deprem eleştirisine Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Üyesi ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den sert yorum geldi. Zeybekci, Kılıçdaroğlu'na

Meteoroloji İkinci Kez Uyardı, Kuvvetli Lodosa Dikkat Meteoroloji İkinci Kez Uyardı, Kuvvetli Lodosa Dikkat

“EN BÜYÜK SİYASİ AFETSİN”

Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımına çok sert tepki veren Zeybekci; Kılıçdaroğlu’nun paylaşımını alıntılayarak, “Allah aşkına bi suuuss, sen bu ülkenin başına gelmiş en büyük siyasi afetsin” diyerek tepkisini dile getirdi.