Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sebebiyle Y. Malatyaspor ve Adanaspor'un ligden çekildiğini, bunun da özellikle düşme hattındaki hesapları değiştirdiğini belirten Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, "Bu iki takımla oynayacak takımlar 3 puan alacak. Artık 4 değil 2 takım ligden düşecek. Herkes hesabını ona göre yeniden yapıyor. Son 6 sırada bulunan takımların puanları birbirine çok yakın. Bir galibiyet veya mağlubiyetle puan cetvelindeki yeriniz 3-4 sıra değişebiliyor. Böyle bir durumda her puan altın değerinde… Özellikle rakibinizden deplasmanda puan çıkarmak çok önemli. Gençlerbirliği beraberliği bu yüzden küçümsenmemeli" dedi.

“BU ZORLU DÖNEMİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Sezonun ilk 11 haftasını sadece 2 puanla tamamladıklarını ve 3 puanlarının silindiğini hatırlatan Mehmet Uz, "Şimdi rakiplerimizle puan puana gidiyoruz. Zaman zaman beklemediğimiz puan kayıplarına rağmen yolumuza devam ediyoruz. Camiamızın rahat olması ve desteğini sürdürmesi çok önemli... Bu zorlu dönemi birlikte aşacağız. Ben bu sene de hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Babadağ Sokakları Renkleniyor Babadağ Sokakları Renkleniyor

“ERZURUM KARŞISINDA GALİBİYET HEDEFLİYORUZ”

Pazar günü sezonun en kritik maçlarından biri olan Erzurumspor karşısında galibiyet peşinde olacaklarını kaydeden Uz, "Bu maçı kazandığımız taktirde belki ilk defa düşme hattından çıkacak ve önümüzdeki haftalara daha moralli gireceğiz. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum" dedi.