TFF 1. Lig’de işleri yoluna koyan Denizlispor’da Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda güven tazeleyen Mehmet Uz açıklamalarda bulundu.  Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Başkan Uz, “Bize olan destek ve güvenin farkındayız. Arkadaşlarımızla gece gündüz durmaksızın çalışıyoruz” dedi.

“HOCAMA VE FUTBOLCUMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye tek liste ile giren Mehmet Uz, güven tazeledi. “Göreve başladığımız ilk günden itibaren öncelikli hedeflerimiz vardı” diyen Başkan Uz, “Transfer yasağının kalkması, transfer çalışmaları ve hedeflerimiz. Kulübümüz bu hedefler doğrultusunda ilerlemektedir. Bunun dışında ilk beş maçta puan alamayacağımızı hesaplamıştık. Başta sayın hocam Serhat Gülpınar olmak üzere ekibime ve futbolcularıma teşekkür ediyorum. Bu hususta ellerinden geleni yapıyorlar ve yapmaya çalışıyorlar” dedi.

HİKMET OLGUN VE NECİP İRDEM’E TEŞEKKÜR EDERİM”

“Transferde yanlış varsa sorumluluk benimdir. Katkılarından dolayı Hikmet Olgun ve Necip İrdem’e teşekkür ediyorum” diyen Başkan Uz, “ Göreve başladığımız gün bir bütçe belirledik. Bu kısıtlı bütçeyle en iyisini yapmak için elimizden geleni yaptık. Bu konuda hata yapma şansımız da yoktu. Yabancı futbolcu konusunda bu sezon yedi oyuncu bulundurabiliyoruz. Önümüzdeki sezonda beş yabancı oyuncu oynatabileceğiz. Bu sezon 1997 doğumlu beş oyuncu oynatmamız gerekiyor. Seneye de 99 ve üstü beş oyuncu oynatabileceğiz. Transferlerimizi bu doğrultuda gerçekleştirdik. İlerleyen zamanlarda reklam ve sponsorlukları almaya başlayacağız. Herkesten isteğimiz bu takıma destek vermesi. Çünkü bu takım bizim. O yüzden bu sezon ‘Bu Takım Bizim’ sloganımızla hedefimize yürüyeceğiz. Unutmayın ki bu şehir bizim bu takım bizim. Alt yapıda da önemli atılımlar yapacağız. Amacımız alt yapıdan futbolcu yetiştirmek, yeni yetenekleri keşfetmek olacak. Taraftarlarımızın bundan hiçbir şüphesi olmasın” dedi.