Daha önce CHP meclis üyeliği yapan ve ardından 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olan Şeniz Süzek Doğan, Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Merkezefendi Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

 İl Başkanlığında gerçekleşen basın toplantısına CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa ve çok sayıda partili katıldı.

EGE'DE YENİ BİR TOPUKLU EFE OLMASI GEREKİYOR

Doğan, konuşmasını CHP İl binasının balkonunda gerçekleştirdi. Doğan,  kendini zeminde dinleyen partililere seslendi. Gençliğinden bu yana siyasetin içinde olduğunu belirten Doğan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı için kullanılan ''Topuklu Efe" lakabına atıfta bulunarak; Ege'de bir tane daha 'Topuklu Efe' olması gerekiyor dedi.

“CHP’Lİ OLMADIM, CHP’Lİ DOĞDUM”

Doğan, partisi için gayretli bir çaba yürüteceğini vurgulayarak, "Yaşamım boyunca örgütlü toplum, özgür birey anlayışımla öğrenci birliklerinde, sivil toplum kuruluşlarında ve baromuzun komisyonunda çalıştım. Ben topluma hizmet etmeyi çok seviyorum. Çok okudum, dünyayı gezdim, tecrübeliyim, inançlıyım ve cesaretliyim. Ben CHP’li olmadım CHP’li doğdum.”Doğdum doğalı siyasetin içindeyim. Hiçbir beklentim olmadan gençlik kolları ile başladım. CHP delegelerince Merkez ilçe başkan yardımcılığına seçildim. 2014 seçimlerinde yine kendim size partililerimize emanet ettim. Yapılan ön seçimde sizlerin desteği ile Büyükşehir ve Merkezefendi belediye meclis üyesi oldum. O günlerde bana inanan ve güvenen tüm partililerime şükranlarımı sunuyorum. Son seçimde de genel merkezimizin teveccühü ile milletvekili adayı idim. Hiçbir şekilde sırama aldırmadan ailemden, işimden fedakarlık ederek CHP için çalıştım” dedi.