Denizlililer, her bayram olduğu gibi gelenekselleşen bayramlaşma programında yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda buluştu.

Denizlililer her bayram olduğu gibi birlik ve beraberliğin adresi 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen programa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Emin Haluk Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, AK Parti Milletvekili adayları Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, Hasan Oymak, Mustafa Semerci, Dilek Çevik, Adem Kayar ve çok sayıda davetli ile vatandaş katıldı. Denizlili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında Ekonomi Bakanı Zeybekci ve Başkan Zolan ile beraberindekiler vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek bayramlarını kutladı.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bir araya gelen Denizli protokolü ve vatandaşların bayramlaşmasında çocuklar da unutulmayarak bayram harçlığı ile sevindirildi. Her bayramda olduğu gibi programa katılan tüm misafirlere Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.