Türkiye’de en çok turist çeken 5. İl olan Denizli’nin tanıtım atağı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce hem yurt içinde hem de yurt dışında devam ediyor. Öyle ki, ülkenin en büyük ve kalabalık metropol kenti İstanbul’da 39 ilçede 300 noktada beyaz cennet Pamukkale, teleferik, Bağbaşı Yaylası, kayak merkezi, tarihi ve doğal güzellikler ile Termal iyi Gelir Projesi dahil Denizli’yi tanıtan 700 görsel İstanbulların gönlüne işledi. 

Denizli, tarihi ve doğal güzellikleri, şifa kaynağı termal sularıyla tam bir turizm merkezi. Başta inci travertenleriyle Pamukkale olmak üzere Denizli’ye yılda yaklaşık 2 milyon turist ziyaret ediyor. Termal sularda şifa arayan yerli ve yabancı turistler ise özellikle Karahayıt ve Pamukkale Mahallelerinde konaklıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi de Denizli’de turizm çeşitliliğini sağlamak ve 4 mevsim turizmin canlı olduğu bir kent oluşturmak için önemli yatırımlar yapmaya devam ediyor. Kış turizmine katkı sunulması için Kayak Merkezi, doğa turizmi için ise teleferikle ulaşımı sağlanan ve Denizli seyri imkanı veren Bağbaşı Yaylası bu yatırımlarda başı çekti. Ayrıca Büyükşehir belediyesi, Termal İyi Gelir Projesi kapsamında yurt içinde ve yurt dışında Denizli’nin termal sağlık merkezi konumunun tanıtımlarını aralıksız yürütüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ana amaçlarından birisi de; Denizli’de turistlerin günü birlik değil çok daha uzun süre konaklama yapmalarını sağlayarak kent ve ülke ekonomisinde turizm gelirlerinin artmasına olanak tanımak. 
İSTANBUL’A TANITIM ATAĞI
Yurt içinde yapılan tanıtım atağında ise, İstanbul odak noktalarından birisi oldu. MÇS Fikir Sanat’ın üstlendiği İstanbul’daki tanıtım atağında, ülkenin en büyük ve kalabalık metropol kenti İstanbul’un 39 ilçesinde 300 noktada beyaz cennet Pamukkale, teleferik, Bağbaşı Yaylası, kayak merkezi, tarihi ve doğal güzellikler ile Termal iyi Gelir Projesi dahil Denizli’yi tanıtan 700 görsel İstanbulların gönlüne işledi. İstanbullular nereye baksa Denizli’yi gördü.

Tanıtım atağı büyük beğeni topluyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin turizmde parlayan bir kent olması adına yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini belirterek, tanıtım atağının büyük beğeni topladığını ifade etti. Denizli’den başka dünyada kendine özgü bu kadar çok güzelliği bir arada barındıran bir kent olmadığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Denizlimizde turizm anlamında çok çeşitlilik var. Her ne kadar turizm lokomotifimiz Pamukkale olsa da bunun yanında yaylaları, termal suları, kayak merkezi, 19 antik kenti ve adını sayamayacağımız birçok doğal güzelliğiyle eşine az rastlanır bir şehirdeyiz. Tekstil, tarım ve sanayi kadar turizmde de öncü bir kentiz. Türkiye'de en fazla turist gelen 5. il olan Denizlimizi turizm sektöründe daha da ileri noktalara götürmek adına şehrimizin güzelliklerini anlatmaya devam edeceğiz" dedi.