Denizlispor, dün Adanaspor ile oynanan karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı, ‘Zirve yarışında ben de varım’  dedi. Karşılaşmada yeşil-siyahlı takım adına oynanan iyi oyunun yanında tribünlerde dikkat çekti. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan karşılamayı 4 bin 700 biletli seyirci takip etti.

Denizlispor taraftar gruplarından Yeşil-Cephe’ye bağlı Uni-Horoz grubu, karşılaşma esnasında lösemi hastalığına karşı farkındalık yaratmak ve lösemili çocuklara destek olmak için maske taktı. Karşılaşmanın sonunda tribünlerle sevincini paylaşan futbolcular da yüzlerine maske takması alkış aldı. Yeşil-siyahlı taraftarlar, karşılaşma esnasında da “Lösemili çocuklar yalnız değildir” sloganları attı.

Üni Horoz yöneticilerinden Mustafa Bayar, “2-8 Kasım Lösemli Çocuklar Haftası nedeniyle Denizli Atatürk Stadı’nda böyle anlamlı bir etkinlik düzenlemek istedik. Maç öncesinde taraftar grubumuza maske dağıttık. Lösemiye ve lösemili çocuklara destek olmak istedik. Onların yalnız olmadığını anlatmaya çalıştık. Maç sonunda  futbolcular da maske takıp etkinliğimize destek oldu. Taraftar grubu olarak farkındalık çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.