Denizli Büyükşehir Belediyesi, “Birlikte Geziyor, Birlikte Tanıyor, Birlikte Güçleniyoruz” projesiyle kırsalda yaşayan kadınları kentin tarihi, doğal ve kültürel değerleriyle buluşturmayı sürdürüyor. Çivril ilçesinin ardından Kale ilçesine düzenlenen gezilerle kadınlar, bölgenin önemli noktalarını keşfetti. Program, 7 Ağustos’a kadar devam edecek ve Denizli’nin farklı ilçelerinden gelen kadınlar Kale’nin eşsiz güzelliklerini görme imkanı yakaladı.

Denizli Büyükşehir’in Projesiyle Kadınlar Kentin Değerleriyle Buluşuyor (6)

İNCEĞİZ KANYONU VE SEYİR TEPESİ ZİYARET EDİLDİ

Proje kapsamında Kale’ye gelen kadınlar ilk olarak İnceğiz Kanyonu’nu ziyaret etti. Doğayla iç içe geçen katılımcılar, kanyonun büyüleyici atmosferinde vakit geçirerek bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Daha sonra Kale Seyir Tepesi’ne geçen grup, ilçenin muhteşem manzarasını izleme fırsatı bularak günlük yaşamın stresinden uzaklaştı ve unutulmaz anılar biriktirdi.

Denizli Büyükşehir’in Projesiyle Kadınlar Kentin Değerleriyle Buluşuyor (8)

KATILIMCILAR MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

Günlük yaşam ve tarım işlerinin yoğun temposundan zaman ayırarak projeye katılan ev hanımları ve çalışan kadınlar, yaşadıkları deneyimi olumlu değerlendirdi. Farklı ilçelerden gelen kadınlarla yeni dostluklar kurduklarını belirten katılımcılar, “Yeni dostluklar kuruyor, şehrimizi tanıyoruz” ifadeleriyle projenin kendilerine kattıklarını dile getirdi. Kadınlar, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

Hasta bezi desteği sürüyor
Hasta bezi desteği sürüyor
İçeriği Görüntüle

Denizli Büyükşehir’in Projesiyle Kadınlar Kentin Değerleriyle Buluşuyor (2)

16 İLÇEDE DEVAM EDECEK

Kırsal mahallelerde yaşayan kadınların kenti adım adım tanımasını amaçlayan proje, önümüzdeki dönemde diğer ilçelerle sürecek. Buldan, Güney, Bekilli ve Çal’dan kadınlar Kale’yi ziyaret ederken, program takvimine göre Sarayköy, Babadağ, Çardak, Bozkurt, Çameli, Acıpayam, Baklan, Çivril, Beyağaç, Honaz, Serinhisar ve Tavas ilçelerinden katılımcılar da gezilere katılacak. Proje, kadınların sosyal yaşama katılımını artırmak ve ilçeler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla yürütülüyor.