Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin eylül ayı toplantısında ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, Göveçlik ile Babadağ arasındaki yol çalışmasının son aşamaya geldiğini belirtti.
Çavuşoğlu, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade ederek, “Göveçlik’ten çıkan hemşehrilerimizin Babadağ yolunu bir hafta-15 gün içinde tamamen bitireceğiz” dedi.

ULAŞIM SÜRESİ YARIYA İNECEK
Yolun tamamlanmasıyla birlikte ulaşım süresinde önemli bir kısalma yaşanacağını belirten Çavuşoğlu, “Yolculuk süresini yarı yarıya kısaltacağız ve Babadağ’ı yeni bir turizm destinasyonu haline getireceğiz” diye konuştu.
Çavuşoğlu, ulaşım yatırımlarının yalnızca kent merkeziyle sınırlı olmadığını, ilçeler ve kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların da ulaşım imkanlarını geliştirmeye çalıştıklarını söyledi.




