Çameli ilçesinde üreticilerin mahsullerini tehdit eden yaban domuzlarına karşı düzenli av organizasyonları düzenleyen Çameli Avcılar Kulübü ekipleri, Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından ziyaret edildi. Başkan Arslan, avcılara fişek dağıtarak ilçenin tarımsal üretiminin korunmasında gösterdikleri çabaya teşekkür etti.

“AVCILARIMIZ ÜRETİCİMİZİN GÜVENCESİ”
Başkan Arslan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada avcıların önemine vurgu yaptı. “İlçede profesyonel olarak avcılık yapan kulübümüz ve avcılarımız, düzenli şekilde domuz avı gerçekleştirerek üreticilerimizin mahsullerini korumaya katkı sağlamaktadır” diyen Arslan, tam donanımlı ekiplerin telsiz sistemiyle koordineli çalıştığını belirtti. Arslan, bu çalışmaların ilçenin tarımsal faaliyetlerine büyük destek verdiğini ifade etti.

“HER ZAMAN AVCI LARIMIZIN YANINDAYIZ”
Belediye olarak avcıların yanında olmayı sürdüreceklerini kaydeden Başkan Cengiz Arslan, “Çameli Belediyesi olarak her zaman avcılarımızın yanındayız. Bu süreçte emeği geçen Kulüp Başkanı Murat Genç ve profesyonel ekibine teşekkür ederiz” dedi. Arslan, üreticilerin mahsullerini korumak için hem çiftçilerin hem de Avcılar Kulübü’nün yanında olduklarını sözlerine ekledi.




