DSO heyeti, Ankara programına Anıtkabir ziyaretiyle başladı. Başkan Selim Kasapoğlu, Atatürk’ün mozolesine çelenk sundu ve Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Kasapoğlu mesajında, Denizli’nin sanayi ve ihracat alanında ulaştığı noktaya dikkat çekerek ekonomik bağımsızlık için üretimin önemini vurguladı.

Gazeteci Özkan Tokmak PAÜ İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluştu
Gazeteci Özkan Tokmak PAÜ İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluştu
İçeriği Görüntüle

A W816156 07

SANAYİNİN SORUNLARI TOBB’DA GÜNDEME GELDİ

Anıtkabir ziyaretinin ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen heyet, sanayicilerin taleplerini ve sektörlerin çözüm bekleyen sorunlarını değerlendirdi. Görüşmede Denizli’nin yatırım potansiyeli, planlanan titanyum yatırımı ve ihracatın geliştirilmesi başlıkları öne çıktı.

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, yeni dönemin ilk Ankara temaslarına ilişkin değerlendirmesinde, meslek komitelerinden gelen talepleri çözüm için ilgili mercilere taşıdıklarını belirterek; “Seçim sürecimizi başarıyla tamamlayıp Meclis ve Yönetim Kurulumuzu oluşturduktan sonra ziyaretlerimize başladık. Ankara programımızda önce Sanayi Odası heyetimizle Anıtkabir’i ziyaret ederek Atamızın huzuruna çelengimizi sunduk. Ardından TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Yeni Meclis üyelerimizi Başkanımızla tanıştırma fırsatı da bulduk.

Sanayicilerimizin karşılaştığı sorunları ve meslek komitelerimizden gelen talepleri Yönetim Kurulumuzda değerlendiriyor, TOBB’un desteğiyle ilgili karar mercilerine taşıyarak çözüm üretmeye çalışıyoruz. İlk dönemimizde ekibimizle başarılı bir çalışma süreci geçirdik. Sanayicilerimizin desteğiyle yeniden göreve geldik. Genç ve dinamik ekibimizle önümüzdeki dört yıl boyunca sanayicilerimize aynı tempoyla hizmet vermeyi sürdüreceğiz.” dedi

A W816156 06

KONYALIOĞLU: DENİZLİ’NİN GELECEK HEDEFLERİNİ PAYLAŞTIK

DSO Meclis Başkanı Okan Konyalıoğlu da görüşmede kentin ekonomik önceliklerini ve gelecek hedeflerini gündeme taşıdıklarını belirterek; “Yeni dönemde büyüyen Meclisimizle birlikte Atamızın huzuruna çıktık, ardından TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldik. Şehrimizin ekonomik durumunu, hayata geçirmeyi hedeflediğimiz titanyum yatırımını ve ihracatımızı artırmak için ihtiyaç duyduğumuz kritik konuları değerlendirdik. Bu buluşmaları, Denizli’nin mevcut ihtiyaçlarının yanı sıra geleceğe dönük hedeflerini de doğrudan paylaşabilmemiz açısından kıymetli buluyoruz” dedi.

A W816156 03

HİSARCIKLIOĞLU TEBRİK ETTİ

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 2026–2030 dönemi seçimlerinde güven tazeleyen Selim Kasapoğlu ve ekibini tebrik ederek yeni dönemin Denizli ve iş dünyası için hayırlı olmasını diledi.