DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile eşi Şadiye Erdoğan’ın kızı Sahra, Mualla ve Süleyman Biberci’nin oğulları Emre ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikah töreni, Covid-19 salgınıyla mücadele çerçevesinde her türlü tedbirin alınarak düzenlendiği Kayalar Düğün Davet Salonu’nun bahçesinde, yeşillikler içinde kıyıldı. Gençler şıklıklarıyla, davetlilerin ağırlandığı alan da mükemmel organizasyonu ve büyük beğeni toplayan süslemeleriyle, göz kamaştırdı.

GENÇ ÇİFTE, 15 ÖNEMLİ İSİM BİRDEN ŞAHİTLİK ETTİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kıydığı nikahta, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Sema Ramazanoğlu, TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Önceki Dönem Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Karabay, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Necip Filiz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı (DENİB) Hüseyin Memişoğlu ve Denizli Ticaret Borsası Başkanı (DTB) İbrahim Tefenlili, gençlerin mutluluklarına şahitlik etti.

STK’LAR İLE SİYASET VE İŞ DÜNYASI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Davetliler arasında, Erdoğan ve Biberci Ailelerinin dost ve yakınlarının yanı sıra Denizli’deki oda ve dernekler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ile sanayiciler de yer aldı.

NİKAHLARINI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN KIYDI

Oldukça kalabalık bir davetli topluluğunun huzurunda genç çiftin nikahını kıyan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Gençlerimize, ömür boyu sürecek bir evlilik, sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Her iki aileye de hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN, MUTLULUKLARINA TANIK OLAN KONUKLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Nikahın ardından, basın mensuplarının neler hissettiğini sorduğu Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise, kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür ederken, duygularını da “Bugün çok sevinçli, bir o kadar da heyecanlıyız. Ailecek, evladımızın birinin daha mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kızımız Sahra ile damadımız Emre'nin ömür boyu sürecek bir birlikteliğe evet diyerek hayatlarını birleştirdiği bu özel günümüzde, bizi yalnız bırakmayıp mutluluğumuza mutluluk katan tüm dostlarımıza ve sevenlerimize teşekkür ederiz.” diyerek dile getirdi.