DTO tarafından Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Teknik Destek Programı’na sunulan ve başarılı bulunan İngilizce Dış Ticaret Eğitim Programı, 10 günde 60 saatlik bir eğitimle, ihracatçı üyeleri ile çalışanlarını daha donanımlı bir hale getirecek.

UYGULAMALI EĞİTİM GÖRECEKLER

Programın içeriği hiç bilmeyen ya da kısmen dış ticareti bilenlere dönük oluşturulduğu için, kursta A’dan Z’ye tüm konular ele alınacak. Eğitim, uygulamalı olacak ve kursiyerler derslere kendi bilgisayarıyla katılacaklar. DTO, kursiyerlere, eğitim boyunca, ücretsiz internet bağlantısı imkânı sağlayacak. Kursta, TradeMap gibi interaktif sitelere giriş ve bilgi tarama eğitimi, bu sayede uygulamalı yapılabilecek.

BAŞKAN ERDOĞAN: “DTO, İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, DTO hizmet binasında, GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan ile İngilizce Dış Ticaret Eğitimi Programı’nın protokolünü imzaladı. DTO Başkanı Erdoğan, “Bölgemizde ilk kez odamızca düzenlenecek ve GEKA Teknik Destek Programı’yla desteklenecek İngilizce Anlatımlı Dış Ticaret Eğitim Programımızın protokolünü imzaladık. Hayırlı ve uğurlu olsun. Üyelerimizin talepleri ve beklentileri doğrultusunda, eğitim çalışmalarımızı yıl boyunca kesintisiz sürdüreceğiz. Yeter ki, onlar bu programlara katılsınlar ve kendilerini yetiştirip günümüz rekabet koşullarına hazır hale getirsinler.” dedi.

4 KASIM’DA BAŞLAYIP 16 KASIM’DA SONA ERECEK

Eğitim, 4-9 Kasım ile 13-16 Kasım 2019 tarihleri arasında, DTO’nun 5’inci katındaki toplantı salonunda, 08.30-12.30 ile 13.00-15.00 saatleri içinde gerçekleştirilecek. İlgilenenlerin www.dto.org.tr/disticaret internet adresinden ön kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.