Zirvenin ilk gününde 4 farklı ilden gelen lise öğrencileri, eğitmenleri eşliğinde ODTÜ GV Özel Denizli Okullarında, jüriye sunacakları start-up sunumlarını hazırlayarak, yoğun bir çalışma temposu içinde günlerini tamamladılar. Zirvenin ikinci günü olan 7 Mart Cumartesi günü Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde öğrenci, iş insanı ve eğitimcilerden oluşan 700’ü aşkın kişinin katılımıyla gerçekleşen panel ve sunumlarda girişimciliğe ilişkin birçok konu masaya yatırıldı.

Zirvenin açılışında konuşma yapan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan KONYALIOĞLU, kendi deneyimlerini paylaşarak girişimciliğin önemini giderek arttırdığını; özellikle genç kuşak içerisinde bu olgunun giderek yayıldığını vurguladı. ODTÜ GV Okulları Kurucu Temsilcisi Deniz KESKİN de gerçekleştirdiği açılış konuşmasında sadece kendi öğrencilerine değil, pek çok gence, Türkiye’deki girişimci yetenekleri tanıma, problem odaklı girişimciliği öğrenme konusunda ortam yaratmanın da kurumları için önemli olduğunu vurguladı.

Zirvede çok değerli konukları ağırladıklarını belirten DSO Başkan Yardımcısı Konyalıoğlu, daha fazla kişiye ulaşmak için ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları ile birlikte ortak aldıkları karar gereği etkinlik videolarını sosyal platformlarda halka açacaklarını belirtti.