Ziraat Bankası, son dakika olarak 0.49 faizli kredi, açıklamasında bulundu. Banka üzerinden verilecek olan 0.49 faizli ihtiyaç kredisinde son dakika açıklaması yapıldı. Ziraat Bankası vermiş olduğu 0.49 faizli kredilerde banka müşterisi olan kişilere bu faizlerde ihtiyaç kredisi değil, konut kredisi kullanacağını duyurdu. Bankanın ihtiyaç kredilerinde, güncel faiz oranları ile birlikte yeni kredi kampanyalarını yaptığını da söyleyen Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin diğer bankalara nazaran daha düşük faiz oranlarıyla bu bankadan kredi alabileceklerinin de altını çizdi. Ziraat Bankası 0.49 faizli konut kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler ise eylül ayından itibaren işlem yaparak bu krediden yararlanabilecekler.

Ziraat Bankası, son dakika olarak 0.49 faizli kredi, açıklamasında bulundu. Banka üzerinden verilecek olan 0.49 faizli ihtiyaç kredisinde son dakika açıklaması yapıldı.

EV ALMAK İSTEYENLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Ziraat Bankası 0.49 faizli konut kredisini kullanmak isteyen kişiler banka şubelerinden ve bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvurularını yaparak konut kredisi başvurusunda bulunabilecekler. 120 ay vadeli ve 180 ay vadeli olarak verilecek bu kredilerde Ziraat Bankası 0.49 faizli Konut kredisini 3 ay ertelemeli olarak da müşterilerine sunacak. 500.000 TL'ye kadar verilecek olan bu kredilerde konut kredisi alacak kişiler içinde önemli şartlar bulunuyor. Bankanın en önemli şartlarından bir tanesi, alacağınız evin 0 ev olması gerekmektedir. Almış olduğunuz evin ekspertiz değerinin yüzde doksanına kadar 500 bin tl olmak şartıyla kredi başvurusunda bulunabilir ve 0.49 faizli kredileri kullanabilirsiniz. Ayrıca, Ziraat Bankasının, anlaşmalı olduğu firmalar ile birlikte de bu krediler kullandırılmaktadır.

Ziraat Bankası, son dakika olarak 0.49 faizli kredi, açıklamasında bulundu. Banka üzerinden verilecek olan 0.49 faizli ihtiyaç kredisinde son dakika açıklaması yapıldı.

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Banka üzerinden en çok kredi başvurusu yapılan kampanya, bankanın vermiş olduğu düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasıdır. Ziraat Bankası, son dakika olarak yapmış olduğu bu kampanyada düşük faiz oranları ile birlikte müşterilerine hızlı bir şekilde kredi onayı vermektedir. Ziraat Bankası şubelerinden kredi başvurusu yapabilir veya bankanın mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisini kullanabilirsiniz. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler, 36 ay vadeye kadar 200.000 TL'ye kadar kredilerini kullanabilirler. Kişilerin almış oldukları, maaşlara ve gelir durumlarına bakarak kredi onayı verilmektedir. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi haricinde konut kredisi ve taşıt kredilerinde yeni güncel kampanyalar yapmaktadır. Bankanın resmi internet sitesine girerek tüm kredi kampanyalarını öğrenebilirsiniz.

KAYNAK:https://www.ilan365.net/ziraat-bankasi-049-faizli-kredi-aciklamasi-yapti-son-dakika