Güçlü Yol Partisi, ilk kongresini Denizli’de gerçekleştirerek siyasi yolculuğuna resmi olarak başladı. Kongre, partinin ilk yönetim kadrosunun belirlendiği bir etkinlik olarak dikkat çekti. Partinin Türkiye genelinde hızla teşkilatlandığı ve seçime hazır hale geldiği mesajı verildi.

FEYYAZ MEMİŞ: “TÜM ENGELLERE RAĞMEN YOLUMUZA DEVAM ETTİK”

Kongrenin açılışında Teşkilat Başkanı Feyyaz Memiş bir konuşma yaptı. Memiş, siyasetin makam arayışı olmadığını vurgulayarak, "Siyaset, temsilcisi olduğunuz partinin, ona gönül verenlerin ve umudunu bize bağlayan milletimizin aynasıdır. Biz bu yola makam için değil, millete hizmet için çıktık. Gece gündüz demeden büyük bir fedakârlıkla çalışarak, kısa sürede bu partiyi kurmayı başardık. Bu süreçte karşımıza çıkan tüm engellere rağmen halkımızdan aldığımız güçle yola devam ettik. Bugün burada gördüğümüz kalabalık, doğru yolda olduğumuzun en büyük kanıtıdır" dedi.

A W540887 03

DENİZLİ İL BAŞKANI ÇELEN’İN MESAJI

Güçlü Yol Partisi’nin Denizli İl Başkanı Ela Çelen, partinin Denizli’de halkın sesi olacağını belirtti. Çelen, "Amacımız Denizli’nin her köşesine dokunmak. Hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm üretmek, gençlerimize umut, kadınlarımıza fırsat, esnafımıza, çiftçimize ve işçimize daha adil bir gelecek sunmak için buradayız" şeklinde konuştu.

KEMAL SEYHAN İLK KONGRESİNİ KENDİ MEMLEKETİNDE YAPTI

Genel Başkan Kemal Seyhan, partisinin kuruluşunun memleketi Denizli’den başlamasının kendisi için özel bir anlam taşıdığını ifade etti. Seyhan, "Ülkemizin demokrasi hayatına yeni bir nefes, yeni bir umut kazandırmak üzere kurduğumuz Güçlü Yol Partisi’nin ilk yönetim görevlendirme toplantısına katılmış bulunmaktayız. Bu yolun temel taşlarını demokrasi, adalet, özgürlük, milli değerlerimize bağlılık ve insan onuruna saygı üzerine inşa edeceğiz. Biz yalnızca bir idari zorunluluğu yerine getirmiyoruz, ülkemize, milletimize ve gelecek nesillere karşı duyduğumuz sorumluluğu yerine getiriyoruz" dedi.

Çavuşoğlu: “Kayyım atamaları tarihsel bir hata”
Çavuşoğlu: “Kayyım atamaları tarihsel bir hata”
İçeriği Görüntüle

A W540887 01

TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Genel Başkan Seyhan, teşkilatlanma çalışmalarında kısa sürede önemli mesafe alındığını vurguladı. Seyhan, "Artık Güçlü Yol Partisi seçime hazırlanıyor. 42 ilimizde örgütlenmemiz tamamlandı, il başkanlarımız ve ilçelerimiz hazır. Dinamik ve genç kadrolarla sahaya ineceğiz. Özellikle gençler ve kadınlara daha fazla yer verilecek. Çok yakında tüm ilçe başkanlarımızın mazbatalarını dağıtacağız. Kutuplaştırıcı değil, birleştirici bir siyaset anlayışı güdeceğiz. Bizim için her vatandaşımız değerlidir. Güçlü Yol Partisi, kimseyi ötekileştirmeyen, kapsayıcı bir siyasetin temsilcisi olacaktır. Güçlü Yol Partisi, önümüzdeki süreçte Türkiye’nin dört bir yanında daha görünür hale gelecek" ifadelerini kullandı.