30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü Denizli’de de törenlerle kutlanıyor. Program Valilik önünde Atatürk büstüne çelenk sunma ile başladı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan vatandaşları ve askeri korteji selamladı.

AW019347_02

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi. Valilik önünde bir askeri personel tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Halk oyunları gösterisi yapıldıktan sonra tören geçişi gerçekleşti. Törende; askeri tören birlikleri, askeri araç geçişi, Muharip Gaziler Derneği üyelerinin askeri araç ile geçişi, sporcuların Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle geçişi ile program tamamlandı.

Necdet Ardıç : “Özlük Haklarımız Kötüye Gidiyor” Necdet Ardıç : “Özlük Haklarımız Kötüye Gidiyor”

AW019347_07

Törene Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 11. Komando Tugay Kom. Komutan Yardımcısı Piyade Albay Ertan Dabi, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

AW019347_09