Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent trafiğine nefes aldırmak ve vatandaşların otopark sorununu büyük ölçüde gidermek için başlattığı otopark projeleri devam ediyor. Denizli’de her geçen gün artan araç sayısıyla birlikte artan otopark ihtiyacını karşılamak için Kınıklı Mahallesi'nde 245 araç kapasiteli Çamlık Katlı Otoparkı ile 15 Mayıs Mahallesi'nde 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı yapımında sona yaklaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 8 ayrı noktada daha başladığı çalışmalarını hızla sürdürüyor.

43.706 METREKAREYE 10 OTOPARK

Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Sırakapılar, Değirmenönü, Hacıkaplanlar, Saraylar, Atalar ve 15 Mayıs Mahallesi'nde yer alan 8 ayrı noktada toplam 36.336 metrekare alana otopark yapacak. 15 Mayıs Katlı Otoparkı ve Çamlık Katlı Otoparkı ile birlikte 7 ayrı mahallede yaklaşık 43.706 metrekare alanda 10 otopark yapacak Denizli Büyükşehir Belediyesi bu çalışmalarla kentteki otopark sorununu büyük ölçüde giderecek.

“DENİZLİ GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gün geçtikçe büyüyen Denizli’de vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahati için yatırımlarının devam ettiğini söyledi. Kent merkezindeki yoğun olarak kullanılan bölgelere ilk etapta 2 otopark yapmaya başladıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızın ihtiyacı olan ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Çamlık ve 15 Mayıs Katlı Otoparklarımızın yanı sıra 8 ayrı noktada daha otopark yapmak için başladığımız çalışmalar devam ediyor. Bu bölgelere de yeni ve modern kapalı otoparklar inşa ederek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye ifade etti.