Denizli’nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen kazada içi yolcu dolu olan minibüsle otomobil çarpıştı. Kazada şans eseri ucuz atlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Denizli yönünden gelen ve Antalya istikametine seyir halinde olan Hakan K. idaresindeki MS SJ 958 plakalı otomobil Acıpayam girişi Acıselsan kavşağında geldiğinde, ilçe merkezinden çıkış yapmakta olan Mehmet O. yönetimindeki 20 KP 164 plaklaı yolcu minibüsü ile çarpıştıktan sonra savruldu ve takla atarak orta refüje düştü.

Meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan sürücünün eşi Nuran K. yaralanırken araç sürücüsü ve 4 ile 6 yaşlarındaki çocukları kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası ilk müdahaleyi çevreden geçen diğer sürücüler yaptı. Yaralı kadın sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

MİNİBÜST ÇOK SAYIDA YOLCU VARDI

Öte yandan kazaya karışan yolcu minibüsünde çok sayıda yolcunun bulunduğu belirlendi. Otomobil sürücüsünün dikkati ve soğukkanlılığı faciayı önledi yorumladı yapıldı. Kaynak: Acıpayam Gazetesi