Merkezefendi Belediyesi’nin Gümüşçay, Gültepe ve Alpaslan Mahallelerinde 4 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştireceği üst yapı çalışmalarının ilki Gümüşçay Mahallesi’nde başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Gümüşçay Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi, mahalle muhtarı Ali Kartal ile görüştü.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “3 mahallemizde üst yapı çalışmalarını başlatmıştık. 90 gün içerisinde de inşallah bitirip hizmete alacağız. Yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. Gümüşçay’a, Gültepe’ye ve Alpaslan’a bu yatırım çok yakışacak. Yaklaşık 4 Milyon TL’lik bu üst yapı tamamlandıktan sonra kaldırımlarımızla, bordür taşlarımızla, asfaltımızla ve en sonunda da ilk defa Denizli’ye bizim getirmiş olduğumuz sokak aralarına kadar çizgili yol standartlarımızla bu bölgemiz çok kaliteli üst yapıya kavuşmuş olacak. Gümüşçay Mahallemize hayırlı olsun diyorum” dedi.

“GÜMÜŞÇAY YENİ YOLLARA YENİ STANDARTLARA KAVUŞUYOR”

Başkan Subaşıoğlu açıklamalarının devamında, “Gümüşçay Mahallemizde de çalışmalarımızı tamamlayacağız. Çalışmalarımız sonucunda artık bu mahallemiz de yeni yollara yeni standartlara kavuşacak” dedi. Gümüşçay Muhtarı Ali Kartal da açıklamasında Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür etti.