Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi İlçelerinde 2’si konut 4’ü ticaret alanı olmak üzere 6 adet arsayı ihale ile satışa çıkardı. Kapalı teklif ihale yoluyla ayrı ayrı satışı yapılacak taşınmazlardan beklenen gelir ise yaklaşık 10 milyon lira civarında.

Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait, 6 adet taşınmaz ayrı ayrı olmak üzere 2886 Sayılı yasanın 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif ihale yöntemiyle satışa çıktı. İhale ise 7 Kasım Çarşamba günü saat 14.20’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak. Şartnameler mesai saatleri dahilinde Denizli Büyükşehir Belediye Hizmet Binası, beşinci kat Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Taşınmaz Mallar Şube Müdürlüğünden ücretsiz olarak temin edilebilecek. İstekliler, teklif mektuplarını ihale gün ve saatine kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına kayıt numarası alarak teslim edecekler veya iadeli taahhütlü olarak da gönderebilecektir. Kapalı teklif ihale yoluyla ayrı ayrı satışı yapılacak taşınmazlardan beklenen gelir ise 10 milyon lira civarında.

İhale edilecek arsaların bulundukları konumları, metrekareleri, muhammen bedelleri, geçici teminat miktarları ve ihale yer ve saatini gösteren tablo aşağıdadır.