Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 yıllık süreçte Denizli’ye 34. kez gelerek vatandaşla kucaklaştı. . 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla 29 Ekim Bulvarında gerçekleşen mitingde Denizli halkına seslendi. “Bugün bir başka güzelsin, gönlü yüce, toprağı bereketli Denizli” diyerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tarihiyle, doğal güzellikleriyle, insanıyla, türküleriyle, el sanatlarıyla, ülkemizin göz bebeği Denizli. Bugün seni hürmetle muhabbetle selamlıyorum” dedi. 

“DENİZLİ’NİN POTANSİYELİ DAHA FAZLA”

Denizli’deki tüm ilçeleri isimlerini sayarak sözlerine başlayan Erdoğan, “24 Haziran seçimlerinde yüzde 48 oy ile şahsıma ikinci defa Cumhurbaşkanlığı görevi verdiğiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada da sizlerin güvenine, teveccühüne mazhar olmaya çalışacağız. Denizli 24 Haziran’da yüzde 50 oy oranıyla Cumhur İttifakına oyunu verdi ve Cumhur İttifakını Denizli’de bir numara yaptı. Biz Denizli’nin potansiyelinin çok daha fazla olduğunu biliyoruz. Biz Denizli’yi çok daha yukarıda zirvelerde görmek istiyoruz. Denizli’nin oy oranlarıyla Ak Partiye ve Cumhur İttifakı  destek oranlarıyla tüm Türkiye’ye örnek olmasını arzu ediyoruz. Çünkü Denizli’ye zirve, birincilik yakışır” diye konuştu. 

“OSMANLI TOKADINI YİYECEKLER”

31 Mart Yerel Seçimleri için bir konuya dikkat çekmek istediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhur İttifakının karşısında kimler var. Zillet, illet ittifakı var. Bunun içinde CHP, PKK terör örgütünün siyasi temsilcisi olan HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi var. Dikkat ediyorum! Ankara’da çok enteresandır, zillet ittifakının adayının sokaklarda asılmış resimleri var ama resimlerin altında CHP’nin logosu yok. HDP’nin logosu da yok. Aynı şeyi diğer illerde de yapıyorlar. Niye biliyor musunuz? Çünkü aday bilinsin ama kimin adayı olduğu anlaşılmasın diye bunu yapıyorlar.  Çünkü benim milletim bölücü terör örgütünün desteklediği birisine oy verir mi? Denizli verir mi? İşte zillet, illet ittifakına inşallah 31 Mart’ta bir Osmanlı tokadı yakışır. Öyleyse Denizli’de ana kademeye, kadın kollarına, gençlik kollarına sesleniyorum!  Ne kaldı 38 gün kaldı. Gece gündüz demeden çalışacağız. Herkese ulaşacağız. Cumhur İttifakının zaferi bir tarihtir” diye konuştu.

“DENİZLİ REKOR KIRACAK”

“ 31 Mart seçimlerinde Denizli inşallah kendinden bekleneni yapacaktır” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ Denizli’de Cumhur İttifakı olarak rekor kıracağız. Bunun için öncelikle çok çalışmamız, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmamız gerekiyor. Teşkilatlarımızdan üyelerimize, Ak Parti’ye Milliyetçi hareket Partisine gönül vermiş kardeşlerimize herkese diyorum ki, aman ha! İçinizde bir olun, beraber olun, diri olun. Kardeşliğinize gölge düşürmeyin ve hep birlikte Türkiye olun. Çalmadık kapı, halini hatırını sormadık hiçbir insanımızı bırakmamalıyız. Denizli’de 1 milyonu aşkın insanımızın her birini gönlüne girmeliyiz. 31 Mart seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz için sadece bir belediye değil beka seçimi olduğunu, 2023 hedeflerimize ulaşmamız için kritik önemde olduğunu Denizlili her bir vatandaşımıza izah etmeliyiz. Şimdi Denizli’ye soruyorum. Denizli 31 Mart’ta ülkene sahip çıkıyor musun, geleceğine sahip çıkıyor musun?  Denizli 31 Martta sandığa, demokrasiye, milli iradeye sahip çıkıyor musun? Denizli 31 Mart’ta Cumhur İttifakına sahip çıkıyor musun? Denizli 31 Mart’ta tevazu, samimiyet ve gayretle memleket işi gönül işi diyor musun? Gönül Belediyeciliğine ‘Evet’ diyor musun?Rabbim sizden razı olsun. Bu ne güzellik, bu ne güzel bir birliktelik” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakının Denizli’de tüm ilçelerin belediye başkanı adayları ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’la halkı selamlayarak Denizli mitingini tamamladı.