DEGİAD’ın yeni başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu, genel kurulunu tamamlayan DEGİAD ailesine bir teşekkür mesajı yayımlayarak birlik mesajı verdi. DEGİAD’ın çiçeği burnunda Başkanı Hakan Urhan yazılı mesajında, “Herkese merhaba, yoğun bir sürecin ardından, dün akşam bir seçimi geride bıraktık. Öncelikle; seçim rakibimiz, ancak ebedi dostumuz ve arkadaşımız Sayın Esra Kasapoğlu Ünlü’ye, tüm nazikliğiyle, seçimin saygı çerçevesinde geçmesine vesile olduğu için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

DEGİAD çatısı altında demokratik bir şekilde gerçekleşen seçimin örnek olacağını kaydeden Başkan Urhan, “ Bu seçimin diğer STK’lara da örnek olacak centilmenlikle tamamlandığını düşünüyoruz.  Bu görevde başarılı olacağımıza inanan, güvenen, tüm samimiyetleriyle yanımızda duran dostlarımıza, ailelerimize ve DEGİAD'ın saygıdeğer üyelerine ve geçmiş dönem başkanlarına teşekkür ederiz” diye ifade etti.

“Şahsım ve ekibim bu yükün altından kalkacağız”

DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, yeni dönemle birlikte DEGİAD üyelerinin öncelikli olarak bir aile olarak hareket edeceklerini söyledi. Urhan, “Önceliğimiz üyelerimize dokunarak, iletişim halinde olup, derneğimizi sadece kağıt üstünde değil, hayatın her alanında dayanışma, özveri ve çalışmalarımızla şehrimizin gelişimi adına var olmak istiyoruz. Şahsım ve ekibim bu yükün altından kalkacağız. Birbirinden kıymetli yönetim kurulu üyesi dostlarım ve üyelerimiz var. Denizlimizi, ülkemizi en iyi noktaya getirecek projelerin içerisinde yer alacağız” dedi.

“Seçimin kazananı DEGİAD”

Seçim sonuçlarının Denizli iş dünyası adına da önemli sonuçları da getirdiğine dikkat çeken DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, “Unutmayalım ki; bu seçimin kazananı DEGİAD olmuştur ve DEGİAD hepimizin altında bir araya geleceği çatıdır. Güzel günlerde görüşmek üzere” diyerek sözlerini tamamladı.