Olay, bugün Denizli'nin Bekilli ilçesi Çoğaşlı Mahallesi'nde yaşandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nden rutin bakım ve sağlık hizmeti alan vatandaşlar, Çoğaşlı meydanında kurulan sandıklarına gidip oy kullanabilmek için yardım istedi. Denizli'nin tamamında oy kullanabilmek için yardım talebi eden vatandaşlara yardımcı olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, Çoğaşlı Mahallesi'ne de ekip çıkarttı. Ekip vatandaşlık görevini yerine getirmek isteyen hastaları alıp Çoğaşlı Meydanı'nda kurulan sandıklarına götürdü. Vatandaşlar oy kullanmaya giderken, ekibin başında bulunan hemşire Ş.G., CHP'li sandık görevlisi olduğunu söyleyen H.Ç. ve yakınlarının ağır küfür ve hakaretlerine uğradı.

Şikayetçi oldu

Olayın büyümesi üzerine bir grup, Hemşire Ş.G.’nin üzerine yürüyerek darp etti. Kolunda çizikler ve vücudunda morluklar oluşan Hemşire Ş.G., jandarmanın müdahalesi ile olay yerinden uzaklaştırıldı. Darp raporu alan Hemşire Ş.G., jandarmaya giderek ifade verdi, kendisini darp edenlerden şikayetçi oldu. Hemşire Ş.G., sandık bölgesine geldiklerinde CHP'li sandık görevlisi olduğunu söyleyen H.Ç. ve yakınlarının küfür ve hakaretlerine maruz kaldıklarını anlatarak, halkı da kışkırttıklarını ifade etti.

Hastalar oy kullandığı için olay yerini terk etmediler

Denizli'nin her yerinden gelen benzeri yardım taleplerine karşı görevde olduklarını söyleyen Hemşire Ş.G., "Sandık kurulan bölgeye geldiğimizde 'gidin köyümüzden' dediler. Hastamız içeride oy kullandığı için oradan ayrılamadık. Daha sonra CHP'li sandık görevlisi olduğunu söyleyen H.Ç. ve yanındakilerin ağır küfür ve hakaretlerine maruz kaldım, halkı kışkırttılar. Bir grup üzerime yürüyüp beni darp etti. Hepsinden şikayetçi oldum. Biz hastalarımızın vatandaşlık görevini yerine getirmesi için yardımcı olduk" diye konuştu.