1970’de kurulan Denizli Gazeteciler Cemiyeti bugün Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Bugün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’a, Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale belediye Başkanı Avni Örki, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Gazeteciler Cemiyeti kurucuları ve birçok gazeteci katılım sağladı.

3 ADAY YARIŞTI
Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen genel kurul divanın seçilmesi ile başladı. Konuşmaların ardından söz almak isteyen üyeler konuştu. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayları, Engin Ünal, Erol Kes ve Muhammed Karaçay ise konuşmalarını gerçekleştirmesinin ardından oylamaya geçildi.

KAZANAN KARAÇAY OLDU
223 üyenin bulunduğu Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde kullanılan 180 oyun 85’ni alan Muhammet Karaçay yeni başkan olarak seçildi. Seçimde Engin Ünal 63 ve Erol Kes 27 oy aldı. 4 oy boş ve 1 oy geçersiz olarak kayıtlara geçti.

MUHAMMET KARAÇAY’IN YÖNETİMİ
Mesut Güler

Sevim Say

Ramazan Çetin

Sırrı Doğan

Serap Özdemir

Ayhan Çimendağ

Metin Akman

Hacı Selamoğlu