31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini bir kez daha kazanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda Denizlililere seslendi. Seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla birlikte meydana akın eden vatandaşlar Başkan Osman Zolan'ın bir kez daha seçilmesini coşkuyla karşıladı. Havai fişek gösterileri ve meşaleler eşliğinde sahneye çıkan Başkan Osman Zolan, uzun süre vatandaşların sevgi gösterileri ve tezahüratları ile karşılandı. Almış oldukları emanetin üzerine birçok güzellikler ve eserler koyduklarını, milletin derdine çare olmak, taleplerine yerine getirmek, Denizlimizin kadim sorunlarını çözmek için 19 ilçe 622 mahallede girilmedik sokak, dokunulmadık insan bırakmadıklarını belirten Başkan Osman Zolan, "Her türlü sorunu çözmek için gece gündüz çalıştık. Çünkü 5 yıl önce Denizlili kardeşlerim bana güvenmiş, bana yetki vermişti. O güvene layık olabilmek için gece gündüz çalıştık. Tabi ki her zaman sizler vardınız yanımda, güzel günlerimde de, zor günlerimde de sizler vardınız. Allah’ım hepinizden razı olsun" dedi.

"Denizlimiz kadirşinastır, kendine hizmet edene her zaman sahip çıkmıştır"

5 yılın sonunda hizmet destanları yazdıklarına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Şükürler olsun artık Denizlimiz parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. İnşallah bundan sonra da Denizlimiz ile ilgili hayallerimiz, hedeflerimiz var. Yine bugün milletimiz bize güvendi, yetki verdi. Biz o yetkiyi yine alarak güvene layık olabilmek için gece gündüz çalışacağız. Durmak yok yola devam, çalışmaya devam. Bu kadar işlerin, hizmetlerin yanında gönüller de yaptık, bütün vatandaşlarımızla kucaklaştık. Çünkü insanlarımızla sokakta, kahvede, makamda her yerde bir araya geldik, ne olursa olsun kapımızda açıktı, gönüllerimiz de açıktı. Denizlimiz kadirşinastır, kendine hizmet edene her zaman sahip çıkmıştır. Bugün de sahip çıkmıştır. Allah hepinizden razı olsun."

"Demokrasi yarıştır, hakem milletir"

5 yıl önce olduğu gibi bu dönemde de kendisine güvenip Denizli’nin büyükşehir bayrağını teslim eden ve kendisinin önünü açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Başkan Osman Zolan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu emaneti yere düşürmeden çok şükür hep beraber sahip çıktık, Denizlililer sahip çıktı. Allah razı olsun" dedi. Denizli ile gurur duyduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Denizlimizde seçim gayet seviyeli ve güzel geçmiştir. Hangi partiden olursa olsun, aday olmuş, ben varım diyip milletin karşısına çıkmış tüm adaylara seviyeli bir siyaseti seçtikleri için çok teşekkür ediyorum. Demokrasi yarıştır, hakem milletir. Millet karar verir, biz alırız o kararı başımızda taç ederiz. Ben herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

"5yıl daha eve gitmek yok"

Ekibine, teşkilatına, milletvekillerine, Cumhur İttifakı'nın her bir ferdine teşekkür eden Başkan Zolan, "Bana sabreden, yaralarımı saran, sıkıntılarımı, üzüntülerimi gideren, gitmesek de eve gelmiş gibi kabul eden, eşim Berrin Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Evlatlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlar benim yokluğumu çektiler ama ne için çektiklerini biliyorlar. Denizliye hizmet etmek için çektiklerini biliyorlar. Allah kendilerinden razı olsun. Eşimden, çocuklarımdan 5 yıl daha izin istiyorum. 5 yıl daha eve gitmek yok, hizmete devam inşallah. Allah hepimizin yolunu açık etsin, yar ve yardımcısı olsun. Buraya geldiğiniz için, bana oy veren tüm kardeşlerime, ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Oy vermese bile, sandığa gitmiş demokratik haklarını kullanan vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlarda rahat olsun, Denizli aynı anlayışla yönetilmeye devam edecektir. Yarınımız daha güzel olacak. Allah yar ve yardımcımız olsun. Birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Zaferimiz mübarek olsun, Allah’ım mahcup etmesin" dedi.