Denizli Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Ak Vadi Festivali’nin ikincisini yine muhteşem bir organizasyon ile gerçekleşecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenecek organizasyonda festival alanına çocuklar için dev oyun parkı kuracak. Çocukların gönüllerince eğleneceği festivalde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları Işıl Koç, Ahmet Algün ve Hakan Eyiden konserlerinin yanı sıra tiyatro, halk dansları, bando ve mehteran gösterileri yapılacak. Ücretsiz ikramların da yapılacağı Ak Vadi Festivali, 28-29-30 Eylül'de yapılacak.

Birbirinden değerli isimler sahne alıyor

28 Ekim 2018 Cuma gününden itibaren gündüz 13.00'de başlayacak ve birçok stantın açılıp etkinliklerin düzenleneceği festival gece yarısına kadar sürecek. Üç gün sürecek festivalde 28 Eylül Cuma günü saat 21.00'de Işıl Koç, 29 Eylül Cumartesi günü saat 21.00'de Ahmet Algün ve 30 Eylül Pazar günü ise saat 21.00'de Hakan Eyiden sahne alacak. Dev bir festivale daha imza atacak Denizli Büyükşehir Belediyesi organizasyonla ilgili tedbirleri alırken, tüm vatandaşların etkinliğe davetli olduğu kaydedildi.

“Ak Vadi Festivali gelenekselleşiyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ege Bölgesi'nin en büyük parkı Ak Vadi'de bu yıl ikincisini düzenledikleri Ak Vadi Festivali’nin geleneksel hale gelerek bölge ile birlikte bütünleşip tüm Denizli’ye ayrı bir heyecan katacağını dile getirdi. Başkan Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz festivalin ikincisini düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu işe başlarken ‘Bu festival geleneksel hale gelecek’ dedik. İnşallah her geçen yıl daha keyifli ve çok daha güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Festivale davet

Tüm hemşehrilerini cuma gününden itibaren Ak Vadi Parkı'nda düzenleyecekleri festivale beklediğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Denizlimizin en büyük organizasyonlarından olan festivalimiz 3 gün sürecek. Festivalimizde konserlerin yanı sıra dev oyun parkı, tiyatro gösterileri, bando ve mehteran gösterileri ile ikramlarımız olacak. Tüm hemşehrilerimi festivalimize davet ediyorum" dedi.