Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin 41,  benzine de 14 kuruş zam yapılacağının açıklanmasının ardından Denizli’de vatandaşlar akaryakıt istasyonlarına akın etti. Zamdan etkilenmek istemeyen araç sahipleri depolarını doldurmak için uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Denizli’de birçok istasyonun aynı manzarayla karşı karşıya kalırken, çalışanlarda pompa başında yoğun mesai yaptı.

Son Dakika: Benzin ve motorine gelen zamların ardından Denizli’de vatandaşlar akaryakıt istasyonlarına akın etti. Gece geç saatlere kadar kentin farklı bölgelerinde akaryakıt almak için istasyonların önünde uzun araç kuyrukları oluşurken, yasak olmasına rağmen bazı yerlerde şişeyle benzin alındığı ortaya çıktı.

ZAM YASAK DİNLETMEDİ…

Zam haberinin gelmesiyle birlikte bazı vatandaşlar yasak dinlemedi. Denizli il sınırları içerisinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonlarından bidon, şişe ve benzeri kaplarla ya da açıktan yakıt alınması ve satışının, valilik kararınca yasaklanmasına rağmen bazı akaryakıt istasyonlarında bu manzaralarla karşılaşıldı.