Denizli’nin Çivril İlçesinde hırsızlar ‘bu kadarı da olmaz’ dedirtti. İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Karalar Mahallesinde, internet kabloları bir ay önce hırsızlar tarafından çalındı. Çalınan kabloların yenisi yapılmayınca köylüler internetsiz kaldı.  Mahalle muhtarı Aslan Kaya köyde 300 kişinin yaşadığını ifade etti ve, “ Köyde yaklaşık bir aydır internet hizmetini alamayan ve dahası kullanmadıkları internetin parasını ödemek zorunda kalan köylüler mağdur oldu” diye konuştu.

Denizli’nin Çivril İlçesine bağlı Karalar Mahallesinde hırsızlar internet kablolarını çaldı. Yaklaşık bir aydır internetin olmadığı mahallede, vatandaşlar kullanmadıkları internetin faturasını öderken, yetkililerden ise kabloların yenilenmesini istiyor.

ÖĞRENCİLERİ DERSLERİ TAKİP EDEMİYOR

İnternet kablolarının çalınmasının ardından faturaların işlediği ve köylülerin hukuki yaptırımla karşı karşıya kalmamak içinde internet faturalarını ödediği öğrenilirken köy halkı, “İnterneti kesildiği halde faturaları ödüyoruz. Ayrıca öğrenciler derslerini takip etmek için cep telefonlarından internete girince cep telefonu faturaları da artıyor. Bir an önce köyün kablolarının yapılmasını istiyoruz” dediler.