Denizli'de Bozdağ Kayak Merkezine kayak yapmaya çıkan kayakseverler yoğun tipi yüzünden mahsur kaldı. Bölgede ekiplerin hummalı çalışmaları devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinden durumla ilgili açıklama geldi.

Edinilen bilgiye göre, Tavas'a bağlı Nikfer Mahallesinde bulunan Denizli Bozdağ Kayak Merkezine kayak yapmaya çıkan kayakseverler akşam saatlerinde dönüş yaptığı sırada yoğun tipiye yakalandı.Tipiden dolayı onlarca kişi mahsur kaldı. Kayak Merkezinde bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesine ait tesislere sığınan kayakseverleri kurtarmak için ekipler yoğun mesai harcanıyor.

Denizli Büyüşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, "Denizli Kayak Merkezimizde aniden bastıran kar ve tipi nedeniyle görüş mesafesi sıfıra inmiştir. Bu nedenle vatandaşlarımızın can güvenliği ön planda tutularak gündüz saatlerinde tesise gelen misafirlerimiz yol tamamen açılıncaya kadar Denizli Kayak Merkezi'ndeki tesislerimizde misafir edilmektedir. Tesisimizde bir adet ambulans bulunmakta olup herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Vatandaşlarımız sıcak ve kapalı alanda bulunan tesisimizde konforlu bir şekilde misafir edilmektedir. Büyükşehir Belediyemizin ekipleri yoğun kar yağışına rağmen yol açma çalışmalarını sürdürmektedir" denildi