Otomotiv sektörü, mobilya sektörü, enerji sektörü, metal sanayi, sıhhi tesisatçılar, elektrik tesisatçıları, reklamcılar, sanayi ve inşaat sektörü ve montaj içeren üretimdeki tüm sektörlerin elektrikli ve akülü el aletlerindeki bir numaraları tercihi Milwaukee, 6 Kasım’da Türkiye turu kapsamındaki 7 ilden biri olan Denizli'de… Denizli ve Muğla temsilcisi As Makina önünde kurulacak olan tırda ilgili tüm sektörlere ürün ve hizmetler hakkında detaylı bilgiler verilirken, yeni ürünlerin paylaşımı yapılacak.

Milwaukee, Oerlikon, Yıldız gaz, Pferd ve buna benzer alanında lider olan birçok markanın bayiliğini ve servisliğini üstlenen As Makina işvereni Selçuk Gazezoğlu, As Makina’nın 1989 yılından bu yana sektörde lider markalarla hizmet verdiklerini söyledi. Gazezoğlu, kuruluşlarının 30. yılında Denizli'ye böyle bir etkinliğe vesile olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Ayrıca tanıtım gününde teknik bilgi paylaşımı yeni ürünlerin tanıtımı ve endüstriyel ürünlerin demo çalışmalarının yanı sıra sürpriz yarışmalar, hediyeler ve indirimlerin Denizli halkına sunulacağını belirtti. Tır ile gelen 10 kişilik uzman ekibin yanı sıra As Makina personeli ile de misafirlere faydalı ve güzel bir gün geçirmeleri adına hiç bir fedakârlıktan kaçınılmayacağının da altını çizdi.

Ayrıca Milwaukee ürünlerinde satın alınan ürünün herhangi bir arıza yapması durumunda arızanın veya sorunun kullanıcı kaynaklı olup olmadığına bakılmaksızın bir yıl koşulsuz garanti kapsamında değerlendirileceğini de ifade eden Gazezoğlu,  6 Kasım Çarşamba günü 1. Sanayi Sitesi 158 sokak yeni Kaleiçi işhanı arkası As Makina önüne tüm sektörleri yakından ilgilendiren dev buluşmaya herkesi davet etti.