Hamilelik döneminde anne adaylarının canı mevsiminde bulunmayan meyveleri çekince, eşleri de bu isteğini yerine getirmek kentin altını üstüne getirmek zorunda kalıyor. Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Sırakapılar Mahallesi, Yeşilköy Caddesi, Devlet Hastanesi Karşısında hizmet veren, her mevsimin meyvesinin satan Sosyete Manavın sahipleri Gül- Ahmet Özdemir çifti, aşeren kadınların ve onların isteklerini yerine getirmeye çalışan kocaların kurtarıcısı oluyor.

HER MEVSİMİN MEYVESİ BULUNUYOR

Manav dükkanının sahibi Gül Özdemir,  hamile kadınların canının yazın en çok nar, ayva, mandalina gibi kış meyvelerini, kışın ise yaz meyveleri olan yeşil erik, çağla badem, kiraz, şeftali, yaş üzüm çektiğini belirtti.  Bu meyveleri yaz kış dükkanında bulundurduğunu anlatan Özdemir; “Ben de bulunmayan meyveleri yurt dışından ithal ediyorum. Bu meyveleri soğuk hava depolarında muhafaza ediyoruz. Manavımız ile aşeren eşinin istediği meyveyi almaya gelenler oluyor. Denizlili kadınların bu konuda içi rahat olsun. Canlarını isteğini her mevsimin meyvesi manavımızda mevcut" dedi.

DENİZLİ’DE İLK VE TEK

Denizli’de böyle bir manavın bulunmadığını ve açıldıkları günden buyana birçok bayanın mavnalarına ulaşarak istekleri meyveleri uygun fiyatlarla aldığını belirten Gül Özdemir; “Açılışımıza özel fiyatlarımız ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Denizli’de tek olan manavımıza tüm Denizli halkını bekliyoruz” dedi.

7/24 HİZMET

Denizli’de böyle bir manavın bulunmadığını ve açıldıkları günden buyana birçok bayanın internet üzerinden kendilerine ulaşarak sipariş verdiğini belirten Gül Özdemir; “Hamile bayanlar istedikleri saatlerde bizlere ulaşabilir ve sipariş verebilirler. Bizlere 0553 944 60 44- 0531 950 59 24 nolu telefon numaralarından ve sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirler” dedi.