Eski Taç ev yeni yüzü ve yeni ekibi ile hizmete açıldı. Denizli'nin köklü işletmelerinden biri olan Eski Taç Ev yeni yüzü ve personeli ile hizmete açıldı. Görkemli açılış Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Merkezefendi Belediye Başkan yardımcısı Necdet Yılmaz, Dernek başkanı, davetliler ve halkın katılımıyla gerçekleşti. Başkan Zolan ile birlikte Denizli protokolünün beraber kestiği kurdele ile hizmete merhaba diyen Eski Taç Ev yeni yüzüyle Denizlililer bekliyor.

KADIN İŞLETMECİLER GÜÇ KATACAK

Eski Taş Ev’in kadın işletmecileri Fatma Deda ve Nazlı Çimendağ açılışta duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Fatma Deda;”İnşallah açılışımız hayırlı olur. İdeallerimiz çerçevesinde böyle bir işe giriştik. Misafirlerimizi burada ağırlayacağız.”dedi. Bir diğer kadın işletmeci Nazlı Çimendağ ise;”Fatma hanım ile birlikte bu girişimde bulunduğum için genç bir kadın girişimci olarak çok mutluyum. Birlikte daha güçlü olacağız. Daha iyi yerlere geleceğiz şeklinde konuştu.

Eski Taç Ev, yeni yüzüyle hizmete açıldı. Derviş Can Deda ve Ayhan Çimendağ'ın girişimiyle Fatma Deda ve Nazlı Çimendağ'ın işletmeciliğini üstlendiği Eski Taç Ev, bugün Denizli protokolünün katılımıyla görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

DERVİŞ CAN DEDA:“KADINLARIN EMEĞİNİN SERGİLENDİĞİ BİR YER OLSUN İSTİYORUZ”

Eski Taç Ev’in basın camiasından girişimcileri Derviş Can Deda ve Ayhan Çimendağ ise duydukları mutluluğu dile getirdiler. Derviş Can Deda;”Eski Taç Ev önemli bir kültürü temsil ediliyor. Biz burayı yeniden dekore ederek Denizlililerin hizmetine sunduk. Ailelerimiz ile birlikte güzel bir girişim oldu. Burada güzel anılar biriktirmek için güzel bir alan inşaa ettik. Umarım Denizlililer için de güzel, keyifli bir ortam yaratmışızdır. Buranın mutfağını her alanını annelerimiz, kardeşlerimiz kadınlarımız inşaa ediyor. Bizler girişimci olarak uzaktan destek veriyoruz. Kadınların emeğinin sergilendiği bir yer olmasını istiyoruz.  Kadın kooperatiflerinin ürünlerinin vatandaşlarla buluştuğu bir yer olmasını istiyoruz”dedi.

Eski Taç Ev, yeni yüzüyle hizmete açıldı. Derviş Can Deda ve Ayhan Çimendağ'ın girişimiyle Fatma Deda ve Nazlı Çimendağ'ın işletmeciliğini üstlendiği Eski Taç Ev, bugün Denizli protokolünün katılımıyla görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

AYHAN ÇİMENDAĞ:” DENİZLİ ÇOK ÖZLEDİĞİ ESKİ TAÇ EV’E KAVUŞTU”

Bir diğer girişimci Ayhan Çimendağ ise;”Eski Taç Ev yeni bir görünümü ile ama doğasına hiç dokunulmadan restorasyonu yapılarak bugün itibariyle hizmete açıldı. Bunu yaparken iki farklı şey düşündük. Hem genç girişimciler olarak ailelerimizle bir şeyler yapmak istedik. Bir o kadar kıymetli olanı da bu kentin yaşaması gereken bir değerini ayakta tutmak istedik. Bu konuda devlet büyüklerimiz tadilat ve restorasyonda önümüzü açtılar. Çok teşekkür ederiz. Denizli çok özlediği Eski Taç Ev’e kavuştu.”şeklinde konuştu.