İş yerinin güvenlik kamerasına takılan hırsızlık olayında, çevrede hurda topladığı anlaşılan bir kişi, Hasan A'ya ait işyerinin önünde gördüğü çöp kovasını almak için önce çevreyi kontrol ediyor. Çevreyi kolaçan ettikten sonra içindeki atıkları iş yerinin bahçesine boşaltan kişi, kovayı alarak bölgeden uzaklaşıyor. İş yeri sahibi Hasan A, olayın güvenlik kamerasından alınmış fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak, çöp kovasının içindeki atıklar bahçesine dökülerek çalınmasına tepki gösterdi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde park halindeki otomobilden gerçekleşen hırsızlık olayında ise güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişinin, iş malzemeleri kelepçe, cop ve üniforma ile bazı kişisel eşyaları çalındı.

Mehmetçik Mahallesi'nde gerçekleşen ve bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan olayda, park halindeki otomobile yaklaşan bir kişinin önce aracın içini kontrol ettiği ardınan, karşıdaki evin bahçesinden aldığı çapa ile aracın camı kırarak, eşyaları aldığı görülüyor. DENİZLİ (AA)