Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir ve Pamukkale Belediye Başkan adayları İncilipınar ve Hacıkaplanlar'da düzenlenen mahalle toplantılarına katıldı. Toplantılarda, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit ile partililer hazır bulundu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantılarda birlik, beraberlik ve kardeşliğe vurgu yapılırken, Denizlililerin desteği ile 2004 yılında başlayan hizmet destanlarının 31 Mart 2019'dan sonra da artarak devam edileceğine dikkat çekildi.

Birlik ve beraberlik mesajı

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 2004 yılında Denizli'de bir hizmet meşalesi yakıldığını belirterek, "Allah nasip ederse, 31 Mart 2019'da başta Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi olmak üzere tüm sandıklardan gümbür gümbür çıkacağız. Bu hizmet meşaleSİnin devam etmesi için de el birliği ile çalışacağız. Hizmet destanını hep beraber yazmaya devam edeceğiz" dedi. MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit ise, 31 mart yerel seçimleri yaklaştıkça safların netleştiğini, kimlerin kimlerle beraber olduğunun da ortaya çıktığını belirterek, "Bizler burada 'şehitler ölmez, vatan bölünmez, ezan dinmez, bayrak inmez' diyen sayın liderlerimizin yolunda, milletimizin yanındayız" dedi.

Başkan Adayı Örki: "İlk vaadim kardeşiniz olmak"

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, başkan adayı olarak ilk vaatlerinin "kardeşiniz olmak, gönül insanı olmak, gönüllere girmek" olduğunu belirterek, "Size kardeşiniz olmayı vaat ediyorum. Size Pamukkale Belediyesini eviniz yapmayı vaat ediyorum. Nasıl ki evinize huzurla, mutlulukla gidiyorsunuz, belediyeye de aynen o şekilde gelmenizi sağlamaya inşallah gayret edeceğiz. Nasip olursa hizmet destanları bayrağını çok çok daha ötelere taşımak , zirveye çıkarmak için geliyoruz. Yollara düştük, yağmur çamur demiyoruz, demeyeceğiz de; 7 gün 24 saat 365 gün esası ile sizlerin hizmetinde olacağımıza ant içiyoruz" dedi.

Başkan Zolan: "Birlikte yaptık, birlikte başardık"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gördüğü ilgi ve coşkunun kendisine çok özel bir moral olduğunu söyledi. "Bugüne kadar birçok güzel işlerin altına birlikte imza attık" diyen Başkan Osman Zolan, "Biz birbirimizi biliyoruz, yürüyüşümüz duruşumuz bellidir. Çok şükür Denizli'ye yaptıklarımız da ortadadır. Çünkü birlikte yaptık, birlikte başardık" dedi. Denizli'nin büyükşehir olması ile birlikte 19 ilçe 622 mahallesine tek tek dokunduklarını anlatan Başkan Osman Zolan, 2004 yılından bugüne Denizli'de yaptıkları yatırımları sayarak, "Biz Denizli'ye hizmet ederken herkesi kucakladık, hiç bir ayrım yapmadık. Ben bu şehrin belediye başkanı olarak herkesi kucakladım, herkese hizmet etmeye çalıştım. Bunu Allah rızası için yaptık" dedi.   

"Karanlık gecenin sabahı aydınlık bir gün oldu"

15 Temmuz hain darbe kalkışmasını hatırlatan Başkan Osman Zolan, Cumhur İttifakı'na vurgu yaparak "O karanlık gecenin sabahı aydınlık bir gün oldu ve oradan da bir birliktelik doğdu. Çok şükür o birliktelik devam ediyor. Allah'ım yolumuzu açık etsin" diye konuştu. Konuşması sık sık alkış ve tezahüratlarla kesilen Başkan Osman Zolan, "Biz  sizlerle ele ele  gönül gönüle hizmet etmeye talibiz. Biz kardeşlik hukuku çerçevesinde bir ve beraber olarak hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. İnandığımız noktada gayret etmemiz lazım. Samimiyetle, tevazuyla vatandaşlarımıza gitmemiz lazım" dedi.