Telafisi İmkansız Zararlar Doğurabilir Gerekçesi İle Mahkeme O Taş Ocağına Dur Dedi Telafisi İmkansız Zararlar Doğurabilir Gerekçesi İle Mahkeme O Taş Ocağına Dur Dedi

Makina Sanayici İş İnsanları Derneği (MAKSİAD), Türkiye’nin havacılık tasarım ve üretim merkezi olan TUSAŞ’ı ziyaret etti. MAKSİAD heyeti, TUSAŞ’ın her türlü; askeri uçak, helikopter, İHA tasarım ve üretim çalışmalarının geldiği seviyeden oldukça etkilendi ve ileri teknoloji çalışmalarına en üst düzeyde katılmaya karar verdi. Ziyarette ayrıca TUSAŞ yetkilileri ile havacılık parça tasarım ve üretimi konusunda MAKSİAD’ın yapabileceği katkılar detaylı olarak görüşüldü.

MAKSİAD Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Türkiye’nin havacılık tasarım ve üretim merkezi olan TUSAŞ’ı ziyaret etti ve yerli üretim konusunda işbirliği ve imkanlarını yetkililerle görüştü.

“TUSAŞ’A HİZMET SUNMAYA HAZIRIZ”

Ziyaret sonunda MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, TUSAŞ’ı küresel bir güç haline gelmesini sağlayan başta TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil ve Yönetim Kurulu olmak üzere tüm TUSAŞ çalışanlarını tebrik etti. Ayrıca MAKSİAD heyetine gösterilen ilgi içinde teşekkür eden Sarı,  üretim çalışmalarına hizmet sunmaya hazır olduklarını belirtti.