Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Denizli için 5 günlük hava tahmin raporlarını açıkladı. Denizli’de kent merkezi ve ilçelerde kar yağışı bekleniyor. Kar yağışıyla birlikte hava sıcaklıkları gözle görülür şekilde düşecek. Kent merkezinde termometreler 0 dereceyi gösterirken, bazı ilçelerde ve yüksek kesimlerde -7 dereceyi bulacak.

Çarşamba günü; hava sıcaklığı 1 derece ölçülürken gün içerisinde yine çok bulutlu gökyüzü görülecek. Öte yandan termometreler ise en yüksek 6 derece seviyelerinde olacak. Baklan, Bekilli, Bozkurt, Çal, Çardak ve Çivril ilçelerinde yine kar yağışı tahmini yapıldı. 

Perşembe günü; termometreler 1 derece olurken Denizli’nin 6 ilçesinde kar yağışı ara veriyor. Az bulutlu bir gökyüzü şehre hakim oluyor. Termometreler ise 10 derece seviyelerine tırmanıyor.

Cuma günü; termometreler 2 derece seviyelerine gerilerken gün içerisinde Denizli’nin genelinde karla karışık yağmur ve kar geçişleri etkili olacak. ve termometreler ise en yüksek 4 dereceye kadar düşüyor.

Cumartesi günü; termometrelerin 3 derece olması beklenirken, kent merkezinde yağmurlu hava bekleniyor. İlçelerde ise karla karışık yağmur hava etkili olacak.

Pazar günü; termometreler 0 dereceyi gösterirken, kent merkezinde parçalı bulutlu hava bekleniyor. İlçelerde ise karla karışık yağmurlu hava etkili olacak.

DENİZLİ HAVA DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLA!

PAÜ, Ar-Ge Çalışmalarını Köylülerle Birlikte Yürütecek PAÜ, Ar-Ge Çalışmalarını Köylülerle Birlikte Yürütecek