AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli Şubesi’nin düzenlediği Genç Yönetici Okulu’nun konuğu oldu. Kendisini siyasi ve ticari hayatta başarıya götüren tecrübeleri paylaşan Milletvekili Şahin Tin; “Azimli olmak ve inançla çalışmak başarıyı beraberinde getirir. İşin küçüğü olmaz. Her iş kendi alanında büyüktür. Bir işi yapıyorsanız o işin her aşamasını, tüm yönleriyle çok iyi bilmeniz, öğrenmeniz gerekir” dedi.

“RİSK ALARAK DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

İş hayatıyla siyasi hayatı birlikte yürütmenin zorluklarına da değinen Milletvekili Şahin Tin; “Hem siyasi hayatın içinde olmak, hem de ticari hayatı aynı anda yürütmek elbette kolay değil. Ancak zor olanı başarmak gibi hedeflerimiz olmalı. Her ne pahasına olursa olsun, inandığımız değerler için mücadele etmekten hiç bir zaman vazgeçmedik, pes etmedik. Çünkü siyaseti ve ticareti birbirini tamamlayan iki unsur olarak görüyoruz, o şekilde değerlendiriyoruz. Birisi istikrarı birisi de büyümenin, güçlü olmanın yolunu açmaktadır. Memleket meselesinin sadece istihdam sağlamak, üretim yapmaktan ibaret olmadığını düşünenlerdenim. Aynı zamanda üretim olmadan sadece siyaset yapmanın da doğru olmadığını değerlendiriyorum. Eğer ülkenize, geleceğinize ve değerlerinize yönelik bir sevdanız varsa çok çalışmanız gerekir. Hemen her alanda kesintisiz mücadele etmeniz ve başarılı olmanız gerekir. Tüm çalışmalarımızı bir plan dahilinde yapmalıyız. Risk almak durumundayız. Böyle bir süreç yaşar ve kararlı olursanız sizin büyümenizin önünde kimse engel olarak duramaz, cesaretinizi kimse kıramaz” dedi.

“ADALETİ HER ALANDA TESİS ETMEK ZORUNDAYIZ”

Siyasete ortaokulda ülkü ocaklarında başladığını söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Ülkeye hizmet etmek çok önemli bir davadır. Barışı sağlayacak olan kimlik, adalete inanan devletlerin güçlü olmasından kaynaklanır. Ülkemin güçlü olmasını her şeyin üstünde görüyorum. Bu manada bize atalarımızdan emanet olan vatan toprağı gibi en kutsal değerlerimizin el üstünde tutulması ve değerlerimizin yaşatılması konusunda gayret etmeyi kendim seçtim. Birçok STK’da yönetici olarak görev aldım. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ağustos 2001’de milletimiz ile birlikte kurduğu ‘Erdemli’ler hareketi” olarak adlandırılan Türkiye hareketinin kurucuları arasında yer aldım. AK Parti’nin bir kaç dönem il başkanlığını yaptım. Şehrimize hizmet etme noktasında önemli gayretlerimiz oldu. Ardından iki dönemdir milletvekili olarak Denizli’mize ve ülkemize hizmet ediyorum. Bizim için esas olan makamlar değildir. Büyük bir aşk ve iştiyakla memlekete hizmet edebilmektir önemli olan. İnşallah bu anlamda fedakârca ve kararlı bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

“EN İYİSİ OLMAK ZORUNDAYIZ”

Dünyada birçok ülkeyi dolaştığını, özellikle Afrika bölgesinde insanların zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğine tanık olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “Biz zor olanı başarıyoruz. Kolay olan herkesin yapabildiği bir iştir. Kapitalist bir sistem üzerine kurulu dünyada, değerlerimizi koruyarak büyümek ve hizmet etmek, insani değerlerimiz temelinde büyüyüp güçlenmek elbette kolay değil. İşte Türkiye olarak biz bunları başarıyoruz. Bizim üzerimizde ağır bir sorumluluk var. Bunu yerine getirmek için daha çok çalışmak gibi bir zorunluluğumuz var. Dünyada, her alanda en iyi biz olmak zorundayız. Bu bilinçle çalışmamız gerekiyor. Mazlum milletlerin umudu olmayı devam ettirmek için bunu yapmamız gerekiyor. Medeniyetimizi daha da güçlü geleceğe taşımamız gerekiyor. Bu bizim için tarihi bir sorumluluk” diye konuştu.

Programın sonunda Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli Şubesi Başkanı Fatih Gün tarafından Milletvekili Şahin Tin’e Kur’an-ı Kerim hediye edildi.