Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği(DETGİS) koordinatörlüğünde Denizli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Sanayi ve Ticaret Odaları, İhracatçılar Birliği, Ticaret Borsası, GEKA ve DENTUROD gibi çok sayıda oda ve derneği desteklediği festival kapsamında geçen hafta Babadağ’da kortej yürüyüşü yapıldı.

MEHMETÇİĞE VEFA

Geçen yıllarda turkuaz olan bornozlar bu yıl Afrin Harekatını başarı ile tamamlayan Mehmetçiğe vefa olsun diye kırmızı beyaz olarak tasarlandı. Turkish Towels logosunun çift taraflı olarak çalışıldığı festivalde ilk gün programı bugün gerçekleştirilecek.

KAPILARINI AÇIYOR

3 gün sürecek ilk günde Denizli Organize Sanayi Bölgesinde Denizli Tekstil ve Hazır Giyim Sektöründe Temiz Üretim ve Enerji Verimliliği Paneli yapılacak. Saat 14.00’da başlayacak panelde moderatörlüğü Denizli Enerji Verimliği Derneği Genel Sekreteri Mustafa Güner yapacak.

İREM DERİCİ GELİYOR

Yarın şehir dışından konukların geleceği festivalde yarının programında ise Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Yönetim Kurulu ve Arama Toplantısı yapılacak. Festivalin son günü olan Cumartesi günü ise saat 13’te Denizli Ticaret Odası önünden Gazi Bulvarı boyunca Delikliçınar Meydanına kadar kortej yürüyüşü düzenlenecek. Korteje ünlü şarkıcı İrem Derici’nin yanı sıra model ve sunucu Şebnem Schaefer de katılacak. Yaklaşık 1 saat sürmesi beklenen yürüyüşün ardından festivalin finali ise Aqua Mall’da yapılacak. Saat 15.00’da başlayacak olan etkinliklerde Moda Yazarı ve Marka Danışmanı Ümit Temurçin’in sunacağı Madalyonun Diğer Yüzü programına Blog Yazarı ve Stil Danışmanı Duygu Cen Şenyürek ile Şebnem Schaefer konuk olacak. Bu programın ardından ise İrem Derici ile Radyo Program Yapımcısı Yasemin Şefik, Yasemin Şefik ile iki koltukta adıyla söyleşi gerçekleştirecek. Festival, söyleşinin ardından İrem Derici konseriyle sona erecek.