Denizli’nin Çardak ilçesinde bir besi çiftliğinde aç bırakıldığı iddiasıyla, 150 keçinin telef olduğu çiftliğin FETÖ/PYD üyesi olmak suçuyla aylardır aranan sahibi, düzenlenen operasyonla yakayı ele verdi. Onlarca keçinin telef olduğu ve vicdanları sızlatan olay sonrası çiftlik sahibi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çardak’ın Sazköy ilçesindeki bir besi çiftliğinde geçtiğimiz günlerde, aç ve susuz bırakıldıkları iddia edilen 150 keçi toplu halde telef olmuştu. Keçilerin açılan çukurlara özensizce atıldığı görüntüler kamuoyunun tepkisini çekmişti. Çiftliğin sahibinin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan ve firari olduğu belirtilen Erol B. olduğu ileri sürülmüştü.

ÇİFTLİK SAHİBİ YAKALANDI

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çardak ilçesinde operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda, FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan aranan çiftlik sahibi Erol B., yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Erol B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.